Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

трябва ми съвет относно избор

Featured Replies

Здравейте!Искам съвет,защото немога да реша кой лаптоп да взема......

1вия http://www.futureshop.ca/catalog/proddetai...=&langid=EN

2рия http://www.futureshop.ca/catalog/proddetai...=&langid=EN

Първия е с 3ГБ рам,а втория с 4,но видеокартата на първия мисля 4е е по-добра.

Редактирано от kostadinb (преглед на промените)

Тошибата е с по-доброто видео ;)

А ако държиш да е ЕйчПи погледни този - цък

• Автор
Тошибата е с по-доброто видео :)

А ако държиш да е ЕйчПи погледни този - цък

Знам го този модел,ама и той е със слабо видео,дайте още оферти

• Автор

А и нещо друго,кой процесор е по-добър? АМД-то има System Bus 3600Mhz а Интела 667 Mhz .Това не ми говори много,ако може някой да обясни.

А и нещо друго,кой процесор е по-добър? АМД-то има System Bus 3600Mhz а Интела 667 Mhz .Това не ми говори много,ако може някой да обясни.

Ми това ти е FSB-то само знам че при Intel-a то се множи и става много повече :-) Примерно 677*3 *4 *5 и тн незнам точно и става над 2.5 гхз....

Процесорът на ейчпи-то е с 1 идея по-добър - L2 cache 2Мб, но едва ли ще усетиш разликата при ежедневна употреба. Видеото му е повече от приемливо. Най-добре си помисли за какви цели ти трябва лаптопа и огледай по-дребните спецификации за да решиш окончателно. Ако няма да го разнасяш насам-натам, може и да помислиш за този предложен от кмвасилев (ама е ужасно тежък). Все пак основното предимство на лаптопа е портативността и може да поискаш да обмислиш някой по-компактен модел.

• Автор

Ще ми трябва най-вече за домашна употреба и може би за някои игри,в този случай Тошибата е по-добра нали?

За целите, които описваш аз лично бих си взел десктоп, които ще е с по-добри параметри от лаптопа.

На въпроса за видео картите: действително Радеона се представя по-убедително от НВидиата и ако това е от решаващо значение за теб, взимай Тошибата. Ако геймърството не ти е в кръвта, по добре вземи НР-то заради малко по-добрия процесор и повече памет. Успех!

• Автор
За целите, които описваш аз лично бих си взел десктоп, които ще е с по-добри параметри от лаптопа.

На въпроса за видео картите: действително Радеона се представя по-убедително от НВидиата и ако това е от решаващо значение за теб, взимай Тошибата. Ако геймърството не ти е в кръвта, по добре вземи НР-то заради малко по-добрия процесор и повече памет. Успех!

Аз мисля,че може на Тошибата да се сложи още 1гб рам памет нали?А относно процесора-НР е малко по-добър вярно е

Аз мисля,че може на Тошибата да се сложи още 1гб рам памет нали?А относно процесора-НР е малко по-добър вярно е

Да, може да се сложи още 1ГБ на Тошибата но ще и трябва и Виста 64, ако ще я караш с виста и сложи, ако ще е ХП по-добре махни единия ГБ за да е в двоен канал. Просто няма да ти трябва. А процесорите са на кантар дори АМД-то е малко по-бърз особено при мултимедията, стига си гледал честоти и подобни неща като кеш и т.н., довери се на опита и практиката :newspaper:

• Автор
Да, може да се сложи още 1ГБ на Тошибата но ще и трябва и Виста 64, ако ще я караш с виста и сложи, ако ще е ХП по-добре махни единия ГБ за да е в двоен канал. Просто няма да ти трябва. А процесорите са на кантар дори АМД-то е малко по-бърз особено при мултимедията, стига си гледал честоти и подобни неща като кеш и т.н., довери се на опита и практиката ;)

Да,мерси,а знаеш ли горе-долу колко струва 1гб(не съм сигурен на каква честота работи тази ДДР2 памет),иначе чакам лаптопа утре(неделя 10.08) и ще го изпробвам :angry:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.