Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нокия 3110 класик или 6151?

Featured Replies

Коя от двете нокий е по-добра, по-здрава и по-изгодна.3110 е по-евтината и не видях по какво точно се различава от 6151, но не съм много разбирач.Ще съм благодарен на всички, който помогнат. ;)

П.П. - 3110, 6151

Значи 3110 е по-нов, но аз ти препоръчвам 6151!

Поздрави! cool.gif

Забрави за Nokia 3110 classic . Имам го от няколко месеца и вече търся с какав да го сменя . Телефона има много слаб Software и с карта по-голяма от 128 мб. (максимум 256 мб. даже и с нея е зле ) дава проблем и постоянно се рестартира , докато не се изклиучи . Това идва защото мп3-ките в телефона се търсят от Музикалния плейр из цялата карта , а не ги вкарваш ръчно и телефона изнемогва , не му стигат възможностите и забрави да можеш да качиш на този телефон повече от 20-30 песни , ако ти се вижда добре и достатачно го вземай . Това е моето мнение

• Автор

Горе-долу го търся само за разговори и е важно батерията да държи дълго време.Ако нещо ми се дослуша музика, ще си пусна радиото.Също така за търсене на мп3-ките, имам 5200 и той търси мп3 от целия телефон, върви с пълна 512-ка и няма никакви проблеми.Може да е от модела.Мерси все пак.

само ще ти кажа че сам пробвал нокиа 3110 и мога да ти кажа че прави по лоши снимки от сиеменс с65 които е с циф камера просто неможе да се сравнява с др камера 1.3 мпх тогава имах нокиа 6230и и нямаше нищо общо с 3110 макар да бяха и 2те камери 1.3 според мен си вземи нещо като сону в810 от 2006 е може и к750 и в800 но те са мн стари в810 поизчакаи малко и ще падне на 200 лева в гет.бг по едно време в гет.бг беше 190 хем има 2 мп светкавица уокмен а и к800 е добре слагаш аустика на в850 и си супер стига да не ти пречи как изглежда

• Автор

Както написах горе, го търся само за разговори и може би малко музика.Камерата не е кой знае колко важна.Остана само да разбера дали държи батерията ;) Иначе мерси за ценното инфо :wors:

виж ас ти казвам най-добрите варянти за тези цени а и телефоните са гледам същите при уокмените държи батерията особено при в810 ако ще го ползваш затова което казваш ще те искарва бая но за нокиа 3110 тя е г/д същата щото и него съм го виждал та дори ако не е и същата но уокмена е каде каде по фаца и екстри а и пак не е лоша марка за около сащите пари но ти си преценяваи

Наскоро си купих Нокиа 3110. Преди да я купя се бях спряла на друг модел Нокиа, който се оказа тънък. Аз обаче търсех телефон, който да издържа на падане. Ако не е здрав телефона - при всяко падане, той ще се разпада на съставните си части.

Не ти препоръчвам 3110 имах телефона и постоянно ми превеше проблеми рестартирваше се виждам че и на други хора е правил същите проблеми така че по-добре си купи 6151.

6151 - по здрава батерия и 3G(ти разбира се ще го изключиш за да ти кара повече батерията)

А защо не 3500 - малко е по-грозен ама поне звука бива и с по-добра камера....

Прилича на сапунерка ама като го оставиш някъде с дисплея към бюрото примерно ще се наслаждаваш на звука като ти звънне някой...

Редактирано от S-U-F-F-E-R (преглед на промените)

И аз съм на мението на мнозинството, че не си заслужава 3110 класик - по-скоро си вземи другата.

• 1 година по-късно...

всички които оплювате нокия 3110 класик не сте прави !!! Телефона се рестартира наистина прави бъг но смени ли се веднъж софтуера няма грешка.Изтърваш го удряш го мокриш го няма му нищо.Много ясно че НОКИА 3110

всички които оплювате нокия 3110 класик не сте прави !!! Телефона се рестартира наистина прави бъг но смени ли се веднъж софтуера няма грешка.Изтърваш го удряш го мокриш го няма му нищо.Много ясно че НОКИА 3110

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.