Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПЦ-то забива

Featured Replies

Откакто си купих пц и ми се случва да забие както си работя,с която и да било програма :) Мишката замръзва и диода на харддиска свети съвсем слабо без да премигва както нормално.Забелязал съм,че след рестарт,често антивирусната ми открива троянци и имам съмнение дали това забиване не е от вируси.Ако е от това няма проблем,но се притеснявам да не е хардуерно.Бихте ли ми казали някакъв начин да си проверя хардуера през Windows,може би с теста за стабилност на еверест ? sad.gif Не ми е правил проблеми по време на преинсталация.Параметрите му са следните:

CPU: Dual Core E2180 2.0GHz

MB: Asus P5B

RAM: 2X1GB Kingston DDR2-800

VGA: Albatron 8500GT 256mb / 128bit

HDD:250 GB Seagate Barracuda 7200rpm/16mb

Case:Delux CX-5758

DVD:LG-GSA-H58N

Мерси предварително ;)

Пробвай да си почистиш машината от вируси ... Евентуално антивирусната ти е скапана и си хванал нещо. Пробвай няколко антивирусни ... NOD32, Norton, Kaspersky. Ако не помогнат ... пробвай една преинсталация ... и чак тогава се притеснявай за хардуера. Според мен е нещо софтуерно.

• Автор

Пц-то го преинсталвах преди околко 2 седмици..Снощи например като заби и го реснах касперския почна да писка за някви троянци и т.н.Та,пак да попитам,по теста за стабилност в еверест мога ли да разбера дали хардуера е наред и колко време трае тоя тест?Също и дали рестартирането от копчето на кутията е вредно за пц-то.И според мен е нещо софтуерно,защото преинсталацията си върви като по вода.Казвайте си мненията,ще съм благодарен :)

Пусни го този тест на Everest да повърви като сложиш всички отметки. И гледай температурите!

Коя е версията на BIOS ? Pentium Dual Core E2180 влиза в поддръжка от 2007/07/13

Дъното има 10-на по-стари BIOS и ако е с някой от тях......

Редактирано от peterstamov (преглед на промените)

При 3000 оборота на вентилатора при не натоварен режим температурките неми харесват. Затова ти бях писал да пуснеш теста и тогава да гледаш температурите. Забива ли на теста? Имаш ли допълнителни перки за по-добър въздушен поток? И друго сканирай с онлайн скенера на bitdefender, трие всичко което намери за заплаха без да предупреждава! Захранването ти предполагам е с кутията -DELUX? Пък и препоръчително, но не задължително флаш на BIOS. И като преинсталираш гледай за точните драйвери. Когато забие пробвай да стартираш Task Manager (Ctr+Alt+Del) и ако се стартира случайно виж, кой процес товари системата.

Редактирано от peterstamov (преглед на промените)

• Автор

Ами нямам други перки за съжаление.Теста съм го държал не повече от 5 минути,защото не знам колко трябва да стои пуснат,за да разбера за евентуални дефекти в хардуера.Когато забие нямам никакъв шанс да пусна task manager..А захранването е някакво jetion или нещо от сорта.

Тези температури ми се виждат много много голями при положение че не се товари толкова компа. Отвори кутията ако не е в гаранция така да се проветрява и виш дали има разлика в градусите. Температурата на харда според мен е доста голяма моя на качва над 40, а е от пра-ерата на динозаврите. Процесора съм го клокнал с 600 Mhz с нормалното охлаждане и също държи по ниски температури. Не съм много голям разбирач, но тези температури определено според мен не са нормални може и от това да е проблема ти.

На мен също много често ми забива ПЦ-то. Единственото решение се окава само рестарт от копчето. Тожа много често стажа след излизане от някоя програма или интернет.

Ако някои може да помогне ще съм благодарен.

На мен също много често ми забива ПЦ-то. Единственото решение се окава само рестарт от копчето. Тожа много често стажа след излизане от някоя програма или интернет.

Ако някои може да помогне ще съм благодарен.

И при мен така biggrin.gif

Откакто си купих пц и ми се случва да забие както си работя,с която и да било програма ;) Мишката замръзва и диода на харддиска свети съвсем слабо без да премигва както нормално.Забелязал съм,че след рестарт,често антивирусната ми открива троянци и имам съмнение дали това забиване не е от вируси.Ако е от това няма проблем,но се притеснявам да не е хардуерно.Бихте ли ми казали някакъв начин да си проверя хардуера през Windows,може би с теста за стабилност на еверест ? sad.gif Не ми е правил проблеми по време на преинсталация.Параметрите му са следните:

CPU: Dual Core E2180 2.0GHz

MB: Asus P5B

RAM: 2X1GB Kingston DDR2-800

VGA: Albatron 8500GT 256mb / 128bit

HDD:250 GB Seagate Barracuda 7200rpm/16mb

Case:Delux CX-5758

DVD:LG-GSA-H58N

Мерси предварително :huh:

Добре бе щом Касперски намира някакви вируси пусни го да сканира под Safemode след това пробваи и с тези Malwarebytes и тази SUPERAntiSpyware НО ПРЕДИ ДА СКАНИРАШ И С 3ТЕ ПРОГРАМИ 1-ВО ГИ UPDATE !

Добре бе щом Касперски намира някакви вируси пусни го да сканира под Safemode след това пробваи и с тези Malwarebytes и тази SUPERAntiSpyware НО ПРЕДИ ДА СКАНИРАШ И С 3ТЕ ПРОГРАМИ 1-ВО ГИ UPDATE !

И аз сканирах с тия вчера. Но и при мен пак си забива като затворя някой път некоя програма ;)

И аз сканирах с тия вчера. Но и при мен пак си забива като затворя някой път некоя програма :speak:

Значи проблема не е вирус

Значи проблема не е вирус

Не са и температурите , може уиндоуса да е счупен biggrin.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.