Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с интернета

Featured Replies

От доста време както си седя в интернет и изведнъж ми дава изваден кабел. Отзад започнва да пресветва на пресекулки. През 5 секунди, ако трябва да съм точна, за по 1-2 секунди. Виках ги тея от интернета. След 543978594385739 обаждания и караници от моя страна, дойдоха, смениха ми суича(не знам дали така се казва) и ми казаха да сложа нова лан карта. Вървя си интернета 3-4 дена. С мъка сложих новата лан карта( трябваше да я пиля с пила за нокти, за да влезне за няколко милиметра, тея от интернета толкова не можаха за 5 минути да ми сложат картата, щях да си я платя... както и да е). След това отново започна същия проблем. Сега съм с две лан карти. На друг компютър същия кабел пак дава така. Значи не е от компютъра. Виках ги пак. Пак идват. "А от суича е". Смени го и тоно час след акто си тръгна пак ми даде изваден кабел. Моля ви кажете какво да правя ще се побъркам. Писна мид а има звъня да ходя до там и т.н. Трябва да си извадиш окото пред тях, за да ти обърнат внимание... Направо да сменям доставчика май. Кажете вие по някое мнение. Мерси.

П.С. ДОЛУ СОФИЯ ОНЛАЙН!

Редактирано от iovi
2.2 Новите теми се пускат в съответстващия им раздел. (преглед на промените)

Къде я изпили лан картата за да влезне? А друг кабел дали имаш да пробваш с него?

• Автор
Къде я изпили лан картата за да влезне? А друг кабел дали имаш да пробваш с него?

Отстрани, внимавах да не засегна блещукащите плочки(съжалявам, но ми е беден хардуерния речник). На вградената карта показва същия проблем и на един друг компютър. В момента съм кънектната с новата лан карта. Нямам друг кабел. Имаш предвид все едно имам два доставчика съответно два кабела ли? Или просто нов кабел да сложа на мястото на стария? Понякога като поръчкам настройките на ип-то и от автоматично си ги въведа ръчно тръгва. Но нямаше и да ги пипна, ако не беше започнал този проблем. Понякога се включва все едно не съм си платила нета. Кънектната съм, но не се отваря нищо. А понякога имам мн голяма загуба на пакети. ПОпринцип като ми се изключи на изваден кабел, когато наистина го извадя в момента в който го слагам светва за няколко секунди. Мн идиотско звучи май... Съжалявам, не знам как по-добре да го обясня.

От доста време както си седя в интернет и изведнъж ми дава изваден кабел. Отзад започнва да пресветва на пресекулки. През 5 секунди, ако трябва да съм точна, за по 1-2 секунди. Виках ги тея от интернета. След 543978594385739 обаждания и караници от моя страна, дойдоха, смениха ми суича(не знам дали така се казва) и ми казаха да сложа нова лан карта. Вървя си интернета 3-4 дена. С мъка сложих новата лан карта( трябваше да я пиля с пила за нокти, за да влезне за няколко милиметра, тея от интернета толкова не можаха за 5 минути да ми сложат картата, щях да си я платя... както и да е). След това отново започна същия проблем. Сега съм с две лан карти. На друг компютър същия кабел пак дава така. Значи не е от компютъра. Виках ги пак. Пак идват. "А от суича е". Смени го и тоно час след акто си тръгна пак ми даде изваден кабел. Моля ви кажете какво да правя ще се побъркам. Писна мид а има звъня да ходя до там и т.н. Трябва да си извадиш окото пред тях, за да ти обърнат внимание... Направо да сменям доставчика май. Кажете вие по някое мнение. Мерси.

П.С. ДОЛУ СОФИЯ ОНЛАЙН!

Проблема не е във теб,просто не достига ток на swicha,колкото повече активни потребителя,толкова повече прекъсва.

• Автор

Т.е. ще продължава да си е така. А от къде идват тези потребители? Съседите дето сме на една кутия или?

преди време и аз имах проблеми не същите.ще кажа мое мнение като препатил.проблема може да е от всичко,като се започне от рутер,кабел,суич е тн.ще те попитам по кое време прави този проблем?.ако е след обяд или късно вечер възможно е да има спад на напрежението.също възможно е и кабела да е причината(духне вятър).много доставчици гледат да минат на тънко(моля не се обиждайте)и взимат възможно най евтиния кабел, RJ,суич и рутер.провери внимателно буксата(rj) на ланката внимателно размърдай(когато спре)без да я вадиш ако дойде викай доставчика да ти сложи ново rj.да напомня че от суич до суич разстоянието не трябва данадвишава 100 и нещо метра не помна точно след това се губи сигнала.пробвай и това: цъкаш на двете екрачета долу suport>repair.ако стане значи се преплитат.а щях да забравя да попитам от този суич има ли и друг свързан,ако е така виж при него как е.успех дано съм бил полезен. cool.gif

Редактирано от lefkoto_89 (преглед на промените)

преди време и аз имах проблеми не същите.ще кажа мое мнение като препатил.проблема може да е от всичко,като се започне от рутер,кабел,суич е тн.ще те попитам по кое време прави този проблем?.ако е след обяд или късно вечер възможно е да има спад на напрежението.също възможно е и кабела да е причината(духне вятър).много доставчици гледат да минат на тънко(моля не се обиждайте)и взимат възможно най евтиния кабел, RJ,суич и рутер.провери внимателно буксата(rj) на ланката внимателно размърдай(когато спре)без да я вадиш ако дойде викай доставчика да ти сложи ново rj.да напомня че от суич до суич разстоянието не трябва данадвишава 100 и нещо метра не помна точно след това се губи сигнала.пробвай и това: цъкаш на двете екрачета долу suport>repair.ако стане значи се преплитат.а щях да забравя да попитам от този суич има ли и друг свързан,ако е така виж при него как е.успех дано съм бил полезен. cool.gif
Здравейте, и аз имам проблем със интернета моят проблем е ,че след известно време немога да отварям страници във интернет ,а skype ми работи проблема е 100 % във компютъра ми защото на лаптопа сичко си е добре . На БТК ADSL съм моля ако знаете как да го оправя да ми кажете защото не ми се преинсталира windowsa za 7-ми път :question: .

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.