Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Хард диск заключване

Featured Replies

Здравейте,

Ще заминавам за Америка след една седмица и оттам ще си купя лаптоп. Купих си обаче оттук един външен хард диск Store Jet 25 mobile и го пълня в момента с музика и софтуер, които очевидно са "български" и не особено оригинални. Страх ме е да не ми направят проблем на летището за многото програми дето съм накачил, има ли начин да заключа хард диск-а с някаква програма с парола? Ако е фантастика здраве да е, ще разчитам на късмета ;)

До колкото знам все още нямат право да ти преравят електронните носители.

Защото ако тръгнат да го правят работата става дълга и широка. Не съм чул някой да са го проверявали. От личен опит мога да ти кажа че няма да имаш проблеми. И най-добре го носи в ръчния багаж, че не се знае на колко парчета ще пристигне куфара.

През летищата минават много лаптопи, няма как да хукнат да ги проверяват.

Здравейте,

Ще заминавам за Америка след една седмица и оттам ще си купя лаптоп. Купих си обаче оттук един външен хард диск Store Jet 25 mobile и го пълня в момента с музика и софтуер, които очевидно са "български" и не особено оригинални. Страх ме е да не ми направят проблем на летището за многото програми дето съм накачил, има ли начин да заключа хард диск-а с някаква програма с парола? Ако е фантастика здраве да е, ще разчитам на късмета ;)

Ако все пак се притесняваш,направи си всичко на RAR архив и си го заключи с парола.После смени файловото окончание на нещо по екзотично и ще бъдеш по спокоен.Важното в случая е да не си забравиш паролата. cool.gif

и не особено оригинални.

Е щом не са особенно оригинални тогава си намери bestcrypt програмата ( не особенно оригиналния и вариянт ) и си направи един контеинер и си сложи всичко в него, тия външните дискове обикновенно фабрично са форматирани на фат32 и е добре да го преформатиташ на ntfs за да може да направиш контеинер до 512гб и да си сложиш филмите и другите работи за който имаш опасения че не са най най ...

А иначе едвали някой ще тръгне да се занимава с това по летищата на тоя етап

Е щом не са особенно оригинални тогава си намери bestcrypt програмата ( не особенно оригиналния и вариянт ) и си направи един контеинер и си сложи всичко в него, тия външните дискове обикновенно фабрично са форматирани на фат32 и е добре да го преформатиташ на ntfs за да може да направиш контеинер до 512гб и да си сложиш филмите и другите работи за който имаш опасения че не са най най ...

А иначе едвали някой ще тръгне да се занимава с това по летищата на тоя етап

bestcrypt е комерсиален продукт, truecrypt има същата функционалност (за горните цели) и е безплатен

bestcrypt е комерсиален продукт, truecrypt има същата функционалност (за горните цели) и е безплатен

То така като гледам в тоя диск само bestcrypt програмата ще да е радка пиратка

То така като гледам в тоя диск само bestcrypt програмата ще да е радка пиратка

Бе така е, но поне като криеш неща да ползваш нещо безплатно за да не дадеш стартова точка за "интерес" от страна на някои служби biggrin.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.