Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Walkman телефон

Featured Replies

Проблема ми е следния: преди малко си включих телефона - Sony Ericsson W610 с USB към компютъра. Появи ми се съобщение за намерен нов хардуер - USB device и ми изписа да инсталирам драйвери. Тъй като досега никога не ми се е случвало реших просто да извадя кабела от компютъра. Телефона ми се рестартира и сега нямам никакви букви, в буквален смисъл, т.е. махна ми се логото на оператора, в менюто ми има само икони, в walkman-a не излиза нито заглавието на песента нито нищо. Надявам се да сте ме разбрали и да помогнете.

ПП: досега никога не съм го флашвал и тем подобни

Ми на мен не ми се е случвало такова нещо.Аз съм със W800I.но аз не разбрах,ти си опитал да го флашнеш ли или просто си искал да ми сложиш някоя песен от компа.Иначе на мен като ми искаше драйвери и Вистата си ги намери сама и ги инсталира от нета.

Редактирано от Remix1912 (преглед на промените)

На мен така е ставало , извади батерията и я сложи пак.При мен проработи.

• Автор

Това с батерията го пробвах и не проработи sad.gif

А иначе не съм искал да го флашвам, просто да метна няколко песни. С ХР съм и досега не ми е искало да инсталирам драйвери, досега съм го свързвал много пъти и никога не съм имал проблем

• Автор

Тъй като е още в гаранция ще го занеса в магазина, пък да видим. Иначе благодаря ви за помоща :)

Изрично е упоменато,че подобно изваждане може да доведе до проблеми!!!

Изрично е упоменато,че подобно изваждане може да доведе до проблеми!!!

Нямаш си и нпаредстава колко пъти съм вадил така кабела на моя k510. Нищо му няма и до ден днешен. Авторе, флашни Main.

Нямаш си и нпаредстава колко пъти съм вадил така кабела на моя k510. Нищо му няма и до ден днешен. Авторе, флашни Main.

То веднъж става проблема;) И тук говорим за момента преди да е инсталирал необходимия софтуер :)

Редактирано от bob4o (преглед на промените)

То веднъж става проблема:) И тук говорим за момента преди да е инсталирал необходимия софтуер :)

И какво от това, че не е инсталирал необходимя софтуер? И тогава съм вадил така кабела - нищо му няма. Понякога при някои телефони на Sony Ericsson стават подобни аномалии. Смяна на Main Firmware ще го оправи. :)

И защо винаги трябва да се стига до там? Компютъра възприема телефона като външен харддиск и с десен бутон eject и готово:sobbing:Никога проблем няма да има:sobbing:

Иградил съм си навик. :sobbing: На всичкото отгоре с предприети мерки софтуера на Sony Ericsson може да се възтанови. :sobbing:

Редактирано от TheDoctor (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...
  • Автор

Здравейте, пак съм аз ;)

Значи занесох си телефона в магазина и всичко си е ок, но оттогава не съм го включвал към компютъра. Та въпроса ми е какви драйвери точно трябва да инсталирам, защото преди да стане проблема съм го свързвал много пъти и никога не ми е искало някакви драйвери. :?

ПП. Инсталирал съм всичко от диска, който ми дадоха с телефона ;)

Аз си купих W910 без никакви дискове вкарах го в компютъра и намери ми М2-то и паметта на телефона.Пробвай така ако не става не знам sad.gif.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.