Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръка за телефон

Featured Replies

Здравейте, мисля да се разделя с досегашния си телефон и да се насоча към друг. От към функции изискванията ми са: да отваря .doc .xls .pdf файлове и добър дисплей, а от към цена - за сега съм приготвил около 250 лв но може и да придам още малко.

Чакам вашите предложения

Здравейте, мисля да се разделя с досегашния си телефон и да се насоча към друг. От към функции изискванията ми са: да отваря .doc .xls .pdf файлове и добър дисплей, а от към цена - за сега съм приготвил около 250 лв но може и да придам още малко.

Чакам вашите предложения

NOKIA 6233

За отравянето на файловете ще ти трябват допълнителни програми.

Но имаш телефон на такава цена която може доста неща и е бърз - без OS.(S40)

http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=937

Редактирано от pavl0v (преглед на промените)

• Автор

Мерси за предложението, ще огледам и него. За сега се чудя кой си заслужава повече Nokia E50 или Nokia 5500 ,

Мерси за предложението, ще огледам и него. За сега се чудя кой си заслужава повече Nokia E50 или Nokia 5500 ,

E50 cool.gif

• Автор
E50 cool.gif

На външен вид ми харесва повече, но няма радио :sobbing:

E50 cool.gif

защо ти е Symbian ? с процесор 220 MHz.

Ако искаш свестен телефон с Операционна система гледай тези над 500лв.

аз симпатизирам на Е51

31 Юли 2008г.

Телефон с WiFi за 309лв в Office 1 и договор с Globul - 2години!

На свободна цена:

Infinity - 359.00лв

pic_3_1430.jpg

http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1430

Операционна система Symbian v9.2

Процесор 369 MHz ARM

Редактирано от pavl0v (преглед на промените)

Само да отбележа че досега на 6233 не съм подкарвал офис пакет.

Има такива програмки (jar) за Siemens и Sony Ericsson, но на Нокиа не тръгват..

Ако знаете такава ще съм благодарен ако споделите откъде мога да я налазя :yanim:

Иначе и аз съм за 6120 или Е51..

Зависи дали държиш на Пълноценно 3G+доволна 2МР камера или на ПО-Бърз телефон(96МВ RAM) с Wi-Fi и IrDA (става уникално дистанционно с подходящите програми), но с доста посредствена 2МР камера..

Редактирано от S-U-F-F-E-R (преглед на промените)

Здравейте! И аз съм решила да си купя нов телефон. Засега съм се ориентирала към Nokia 6500 Classic. Какво е мнението ви за него и откъде в интернет е най-добре да се купи?

Само да отбележа че досега на 6233 не съм подкарвал офис пакет.

Има такива програмки (jar) за Siemens и Sony Ericsson, но на Нокиа не тръгват..

Ако знаете такава ще съм благодарен ако споделите откъде мога да я налазя :rolleyes:

Иначе и аз съм за 6120 или Е51..

Зависи дали държиш на Пълноценно 3G+доволна 2МР камера или на ПО-Бърз телефон(96МВ RAM) с Wi-Fi и IrDA (става уникално дистанционно с подходящите програми), но с доста посредствена 2МР камера..

Примерете се най-сетне че телефоните нестават за снимане - се още! Снимките са по-ското информативни.. на който и да е модел. ще се радвам някой да ме опровергае

на nokia6233 се слагад почти всички приложения които работят с SE i Siemens. Аз съм пробвал няколко за езектронни таблизи и документи, но никак не е удобно това нещо на телефон.

има и още един голям + за е51.Представи си че си на язовир и се взираш в повърхността на водата... вземаш нокията и с подходящото движени хвърляш телефона , който се плъзва перфектно по повърхността на водата като получаваш ефекта "жабка"....този телефон е наистина тънък... най-точно мах го характеризира думата плосък всъщност... стига съм говорил глупости.. когато си купуваш каквото и да е се запитай: трябва ли ми наистина тази функция или съм се поддал на търговски трик на производител...

:P Който има намерение да прави професионални снимки ще си вземе камера за 3000-4000лв.Другото е за запечатване на готини моменти понеже (стига да не е по тъмно) все пак телефона е почти винаги под ръка. ;)

Хора купувайте немска Nokia, че скоро всички ще са правени в северната ни съседка.... натъжих се .. спомних си че имаше едно време хубави телефони SIEMENS ... изядоха ги китайците горките....

:clap: Който има намерение да прави професионални снимки ще си вземе камера за 3000-4000лв.Другото е за запечатване на готини моменти понеже (стига да не е по тъмно) все пак телефона е почти винаги под ръка. :huh:

телефоните правят информационни снимки! Тоест: Може да видиш кой е на снимката. ако искаш хубава снимка си вземи фотоапарат( непрофесионален) към 600-700лв има с отлични показатели. Но и почти всички по-евтини модели правят в пъти по-добри снимки от тези в телефоните - даже и най-добрите.

Никой тука не говори за професионална фотографи... и представяш ли си кой би свързал този термин с GSM.. аз не мога да се сетя за такъв човек ...?

Запечатваш готини моменти -да, ама ги запечатваш доста зле.( би било полезно да опишеш снимката с няколко изречени, ако не искаш да забравиш истинския момент.. :) )

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.