Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Къде в Бургас се продават касети за EPSON CX 3650

Featured Replies

Скоро си взех машинка три в едно /принтер-скенер-копир/ На EPSON.

Страшно съм доволен.Проблемчето е обаче,че касетките които заредих(тези които бяха в кутията)са доста малки и вече са преполовени.Въпросът ми е предимно към Бургазлии-"Кажете от къде тук в Бургас мога да си купя касетки за машинката?"Само да не е Офис1 щото там искат да ме оберат направо.Някакви магазинчета,складчета където да се продават по тънко.Пообиколих на едно две места но в някой от тях дори нямаше като за моя модел.В Офис1 ми искат 29.80лв само за едната касетка и тя е 16мл.Това добра цена ли е?Или пладнешки обир.Аз съм с 4 отделни касети,които немогат да се презареждат , тъй като са с микрочип който показва нивото на боята в касетката и единпът свърши ли край.Дори и да напълня касетката чипът няма да разбере и ще си я показва празна,съответно и спираме с печата до презареждането.

Ще съм ви благодарен ако ме светнете за някое местенце от където да си налазя ефтини касетки и да си принтвам наволя!!!

:rolleyes::wors::wors:

Редактирано от flychech (преглед на промените)

• Автор

Е аз пообиколих и имам вече идейка от къде ще си купя касети за главата,но реших че щом никой не ми отговори ще е добре яз да ви напиша за да знаете.

Най евтино ги намерих в Офис2000 (отдясно на ДНА) и имаше доста видове не само за EPSON.Най скъпо в Офис1.За разлика от Офис1(където бяха 28.90лв оригинални),в Офис2000 струват само 12лв но пък не са оригинални,но май нямам голям избор имайки предвид цената.Нямам възможност да дам 120лв за 4 касетки.Надявам се че неоригиналните консумативи немогат да ми повредят по някакъв наяин машинката(примерно ако боята е някаква гадна и гъста да ми запуши дюзите??)несъм наясно много с тази техника и консумативите и,макар че все пак си мисля че най добре е да си използвам оригинални ама.. sad.gif

Има още две места където намерих по евтини консумативи,относно тези за които говоря там са на средна цена.Едното е в пресечката под Стоматологията към спирката на Ботева,намира се отляво в края на уличката,а другото е по ул.9 Септември,малко след магазинчето "Всичко по левче" което се намира срещу пицарията.

Надявам се да помогна на някой заблуден Бургазлия като мене. cool.gif

Помогна, благодаря; ще се възползвам като му дойде времето ...

• Автор
Помогна, благодаря; ще се възползвам като му дойде времето ...

<{POST_SNAPBACK}>

Сега да Ти помогна още малко Приятел.Намерих консумятив,още по евтин в МЕТРО.Само че малко ми се разсърдиха защото им се поскарах.Как може да продават махинки и да не предлагат консумативи за тях???След като около 4-рима човека си прехвърляха топката,накрая дойде един пич,изслуша ме най спокойно докато му обяснявах че са смотан магазин и има още да се учат.След това го поизчаках и ХОП-Можело значи!!!Касетката цветната я купих за 6.49лв със ДДС.

Така че май само търсенето и нервите са му майката.Всеки те прекарва с каквото може.

cool.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.