Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бавно зареждане

Featured Replies

На няколко пъти при пускане на компютъра става така че зарежда бавно.Налага се да се рестартира 4-5 пъти и чак тогава се оправя.Кажете ми от какво може да е това ?

Може би ти е малко РАМ-та или просто има проблем с нея,но най-вероятно има проблем на софтуерно ниво баце.

дай малко описание на чарколяка тук врачки на дали има

според мен харда може да е дал фира

• Автор

При пускане на компютъра ,той започва да мисли доста време ,не зарежда ,рестартирам го няколко пъти и чак тогава успявам.Вчера успях след втория рестарт и имам една програма TuneUp Utilities 2007 тя прави проверки и поправя уиндоуса, чисти и диска от ненужни файлове.И зададох подробно да провери в Ц и д-то и да "ремонтира" квото има и тя веднага ми препоръча да го ресна,и като го реснах.....и стана тя една !!!! Излиза ми един син екран ( който се появява ако е имало токов удар или си рестартирал) ...и почва в проценти да прави проверки ,и това около 1 ч и повече.Мина си проверката и се появи обичайния прозорец на Уиндоуса който се появява по-принцип като мисли,.аз пак рестарт и пак оня синия с % ...и пак мисли,чукам клавиши ...нищо.И рестартирах доста докато вляза.Дали не трябва да се преинсталира Уиндоуса пак.Помогнете ми,защото ми писна всеки ден да е така.

При пускане на компютъра ,той започва да мисли доста време ,не зарежда ,рестартирам го няколко пъти и чак тогава успявам. ....Дали не трябва да се преинсталира Уиндоуса пак.Помогнете ми,защото ми писна всеки ден да е така.

Моят съвет е следния: Ако нямаш ценни файлове и програми - направи преинсталация с изтриване на всичко. След това си сложи антивирусна + антишпионска програми и продължаваш на чисто. Всичко останало е губене на време и ядове. Не претрупвай компа с излишни файлове и ненужни програми.

Поздрави! Stormbird ;)

Редактирано от stormbird (преглед на промените)

• Автор
Моят съвет е следния: Ако нямаш ценни файлове и програми - направи преинсталация с изтриване на всичко. След това си сложи антивирусна + антишпионска програми и продължаваш на чисто. Всичко останало е губене на време и ядове. Не претрупвай компа с излишни файлове и ненужни програми.

Поздрави! Stormbird ;)

Благодаря ти.А някоя антишпионска програма би ли ми казал?Антивирусната ми е Аваст.

Поздрави! Stormbird :wors:

много сте ми чудни такива хора който всеки проблем решавате с преинсталация ;)

автора виж тук имах подобен проблем с CHKDSK

Благодаря ти.А някоя антишпионска програма би ли ми казал?Антивирусната ми е Аваст.

Spywareterminator

То и аз имам такъв подобен проблем само че мойто е както си работи компа забива излиза някав син екран и пише някакви работи които не ги разбирам рестартирвам щото немога да махна синия екран рестартирвам той даже неможе да се рестартира излиза едно `A disk read error occurred Press Ctrl+Alt+Del to restart` и натискам аз Ctrl Alt и Del ама неиска да се рестартира тогава изклиучвам от копчето вадя отзад кабела за захранването и като го пусна е по добре снощи над половин час немога да го рестартирам ама сигурно за 24 часа към 30 пъти съм рестартирвал ;) така че недеи се шашка може да бъде и по зле :wors:

То и аз имам такъв подобен проблем само че мойто е както си работи компа забива излиза някав син екран и пише някакви работи които не ги разбирам рестартирвам щото немога да махна синия екран рестартирвам той даже неможе да се рестартира излиза едно `A disk read error occurred Press Ctrl+Alt+Del to restart` и натискам аз Ctrl Alt и Del ама неиска да се рестартира тогава изклиучвам от копчето вадя отзад кабела за захранването и като го пусна е по добре снощи над половин час немога да го рестартирам ама сигурно за 24 часа към 30 пъти съм рестартирвал :angry: така че недеи се шашка може да бъде и по зле :)

С тези изключвания директно от захранването се нанасят големи вреди на компютъра и монитора, така че по-добре да оправиш нещата.

Поздрави! Stormbird ;)

Редактирано от stormbird (преглед на промените)

С тези изключвания директно от захранването се нанасят големи вреди на компютъра и монитора, така че по-добре да оправиш нещата.

Поздрави! Stormbird :angry:

Хах,че то хубаво да ги оправя ами като незнам как нито разбирам на преинсталирване на windows даже и незнам за кво става така знам че не е хубаво ама нищо немога да направя и ме е яд че компа не е стар на 2 години е само а кви работи прави само

Хах,че то хубаво да ги оправя ами като незнам как нито разбирам на преинсталирване на windows даже и незнам за кво става така знам че не е хубаво ама нищо немога да направя и ме е яд че компа не е стар на 2 години е само а кви работи прави само

Може да опиташ и с връщане към по-задна дата в рамките на месец чрез System restore, а за преинсталацията не се страхувай - няма кой знае какво, освен страха. Потърси за нея в Google.bg - има достатъчно. cool.gif

То преинстала добре,ама с тази Avast си до никъде брато!!Вземи си сложи читава анти-вирусна иначе ще береш ядове през седмица!!!Добави и SUPERAntispyware и си готов!!!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.