Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Интернет доставчици

Featured Replies

Бихте ли ми казали,кой интернет е по-добър за Варна?

Interbuild или Spectrum Net - В момента съм на БТК ама вече минаха всякакви граници ... :)

Аз съм абонат на Spectrum Net, но не във Варна и съм доволен от тях. Скоростта на интернета е стабилна и на месец прекъсва по 1 -2 пъти за по 3 - 4 часа или по-малко. Предполагам обаче, че навсякъде е различно и най-добре разпитай из твоя квартал някой от техните абонати за колко време реагират при авария и доколко са отзивчиви при оплаквания.

П.С: Любопитно ми е, какъв 'experience' си събрал като абонат на BTC ADSL ?

• 7 месеца по-късно...

Аз съм от центъра на Варна и ползвам BTK ADSL 12 mbit-a. Много често спира ,но за 3-4 мин демек само се рестартира модема ,а пък за скоростите да не говорим- 1-2 Mbit ;) само през нощта достига някви нищожни 5-6 Mbit :cheers:

Та и аз мисля да се сбогувам с BTK-то и да минавам на някой друг доставчик.

Spectrum Net доста ме заинтригува с тази PON (Passive Optical Network) технология , но пак се съмнявам дали да се включа към него sad.gif

Ами аз от БТК нямам никакви оплаквания ... да ви кажа тези 12Мбит си ги поддържам и си качвам със 125КБ. Нямам никакви прекъсвания на интернет връзката. Доста е малка скоростта и само заради това мисля да ги напускам след няколко месеца и да минавам на СП нет ЛАН, защото при мен няма ПОН.

Ако имаш PON на Спектър Нет не се колебай.

А относно ЛАН за Варна? За ПОН и аз един лош коментар не съм чул. Дано скоро има и в моя квартал.

Оптиката си е оптика, макар и пасивна мрежа, но ОПТИКА !

Скоростта на интернета е стабилна и на месец прекъсва по 1 -2 пъти за по 3 - 4 часа или по-малко. Предполагам обаче, че навсякъде е различно и най-добре разпитай из твоя квартал някой от техните абонати за колко време реагират при авария и доколко са отзивчиви при оплаквания.

моя доставчик взима нета от спектрумнет (софия) и общо за годината имам 3-4 прекъсвания за по няколко минути, рядко надвишава 30 мин. Много съм доволен от подръжката, само скоростите са малко ниски

Редактирано от ti6o (преглед на промените)

А относно ЛАН за Варна? За ПОН и аз един лош коментар не съм чул. Дано скоро има и в моя квартал.

Лана също е хубав. Казвам ти го от първа ръка. Ако искаш ми пиши да те свържа направо със съпорта на Варна.

Отличен, като за Лан разбира се. biggrin.gif

За 3-ти ден(от толкова време съм им абонат, преди това бях на БТК) не е прекъсвал и скоростите винаги се достигат. Дано да не ми се появят проблеми, но съм много доволен до сега. Минах на Лан докато не изградят ПОН в квартала ми, който до колкото разбрах се очаква да е готов до 2-3 месеца. :yanim:

Отличен, като за Лан разбира се. biggrin.gif

За 3-ти ден(от толкова време съм им абонат, преди това бях на БТК) не е прекъсвал и скоростите винаги се достигат. Дано да не ми се появят проблеми, но съм много доволен до сега. Минах на Лан докато не изградят ПОН в квартала ми, който до колкото разбрах се очаква да е готов до 2-3 месеца. :super:

На каква тарифа си? И аз съм на БТК и до 3 месеца ми изтича договора и се махам. Интересува ме upload скоростта как е .... естествено и download :)

В пиковите часове как са скоростите?

На тарифа 27лв. - 35 Мегабита съм. През пиковите часове скоростта и съвсем леко занижена, съвсем леко. Ъплоад при торентите съм достигал максимум 3.6mb/s. Като си зависи и от самите теглещи.

Редактирано от TheDoctor (преглед на промените)

На тарифа 27лв. - 35 Мегабита съм. През пиковите часове скоростта и съвсем леко занижена, съвсем леко. Ъплоад при торентите съм достигал максимум 3.6mb/s. Като си зависи и от самите теглещи.

Това е просто страхотно! Ами мисля, че за Варна това е най-доброто. Прав ли съм?

Прав си. Разучавах доста нещата преди да реша и съм убеден, че са най-добрите във Варна. ;)

Прав си. Разучавах доста нещата преди да реша и съм убеден, че са най-добрите във Варна. ;)

Благодаря ти много. Просто изчаквам сега да си прекратя договора и се прехвърлям на тях. А извинявай, ти в кой квартал си?

Владиславово.

Аз съм в близост до общината, но се надявам, че разлика в качеството на ЛАН няма да има. След време пак ще пиша ;)

Аз също съм на спектрумнет и съм много доволна! Много са коректни!

Както и скоростта е добра.

Редактирано от sed_ally (преглед на промените)

Аз също съм на спектрумнет и съм много доволна! Много са коректни!

Както и скоростта е добра.

И при теб се достигат обявените скорости, така ли? А ти в кой квартал си?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.