Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво е мнението ви за актрисата Миша Бартън

Featured Replies

Какво мислите за нашумялата покрай О.С.-Квартала на богатите актриса Миша Бартън.Не че не смя я виждали и в други филми,но в Българиа стана известна имено с този сериал,който аз лично много харесвам.Според мен момичето има впечатлявашта красота и излъчва някаква невинност.Интересно ми е как въздейсва на другите.139314.59577.jpg

Редактирано от kal (преглед на промените)

Тя Мариса ли играеше в Кварталът на богатите? Ако става въпрос за нея - ами тя прилича на скумрия, въобще не ми харесва. Колко по-хубави има.... като Айшвария Рай, Анджелина Джоли например.

Поредната млада талантлива актриса....Не е лоша изгелжда добре :)

За непросветените като мен - ето тук можете да видите актрисата.

На мен нещо не ми харесва :)

Малко грозновата и тъпичко излъчване честно казано.

нищо особенно ;)

Съгласна съм, че излъчва невинност и че е хубавка. Но не ми въздейства подобаващо. Онова дребното същество, приятелката й в О.С. например има доста по-силно сексуално излъчване, но пък простее.... абе в тоя сериал май на майките трябва да се обърне по-голямо внимание biggrin.gif и на мъжете ;)

Абсолютно безлично същество :down: Не е грозна в никакъв случай, но колкото и да се напиня ;) звезда от нея няма да стане според мен

Оня ден гледах некаф филм с тва девойче. Играеше неква балерина и в свободно време цъкаше бейзбол. Супе сухарче е мноо слаба направо гадно иначе има некав Чаромат в нея. Ако беше сега тука брат ми щеше да каже и Сексомел ;))

С тези селски чехльоци ;) Малко гърбавичка..някой 5-токласник ще и се нарадва ;)

• Автор

Е тя вав филма с барелината е още малка.И не съм съгласна ,че от нея звезда няма да стане,защото тя вече си е.

tao ся така казваш ама като ти пусне, бас фащам че ще напълниш гащите още преди да си се съблякъл :down:

На мен не и прави толкова сериозно вчепетление. Първо защото фисамоя филм с който се прочу у нас - О.C. е пълна боза според мен и съм гледал една серия само. Не харесвам филми дето ми показват колко добре живеят хората някъде и си как се обичат. Не е ли по-важно, че тук тънем в кал и ни тъпчат тези които са на власт. Но да с този фим се замазват очите на хората. Ако почнат да показват документални филми колко бедно живеем хората ще почнат да стачкуват. И все пак не ми харесва толкоз таз актриса.

Тя е малка на години и израстна изведнъж :) тези които са гледали Нотинг Хил едвали ще я разпознаят в ролята на детето звезда от което Хю Гранд взе интервю ;) има и други филми но и там е доста малка :)

На въпроса симпатично младо момиче спечелило за 3 сезона на О.С. толкова пари колкото ние всички заедно никога няма да спечелим.Така че респект!А колкото до това дали е талантлива- чувал съм хора да казват че Павароти не е добър певец?!

То затова има Бах ,но има и Офенбах! cool.gif

Тя е малка на години и израстна изведнъж :wors: тези които са гледали Нотинг Хил едвали ще я разпознаят в ролята на детето звезда от което Хю Гранд взе интервю  :wors: има и други филми но и там е доста малка :wors:

На въпроса симпатично младо момиче спечелило за 3 сезона на О.С. толкова пари колкото ние всички заедно никога няма да спечелим.Така че респект!А колкото до това дали е талантлива- чувал съм хора да казват че Павароти не е добър певец?!

То затова има Бах ,но има и Офенбах! cool.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Ти пък откъде знаеш, че всички заедно няма да спечелим толкова пари? А и откъде знаеш, че някой от форума няма повече пари от тая актриса? Подценявай себе си, но не и останалите! :clap:

Какво значение има кой колко пари има? За мен тя няма излъчване на звезда. Може би ако се снима в няколко мега-продукции и получи признание ще бъде друго, но за момента е една сладникава актриса като много други :bye:

Редактирано от pitman (преглед на промените)

• 3 години по-късно...

Не е зле има вид що годе има къде къде по зле така че не ме стряска особено biggrin.gif

• 2 седмици по-късно...

Много е готина ;) Лично мен ме кефи! :)

• 2 седмици по-късно...
Какво мислите за нашумялата покрай О.С.-Квартала на богатите актриса Миша Бартън.

ако ми се помоли, може и да й пусна.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.