Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся драйвър за Logitech QuickCam

Featured Replies

Търся драйвъри за Logitech QuickCam Мессенгер! От сайта на Logitech си свалих софтуера за управление на камерата , но драйвъри не намерих.Имам и ороигинален диск за камерата, но Уиндоуса (ползвам ХР) не ги намира. Моля ако някой знае от къде мога да ги намеря да помогне!

Правилният ред за инсталация изисква да се пусне инсталцията от диск, да се избере правилният модел и по някое време инсталационната програма ще поиска да се включи кабела на камерата...

Изчисти инсталациите до момента и пробвай пак, щом имаш оригинален диск не ти трябва нищо друго.

• Автор
Правилният ред за инсталация изисква да се пусне инсталцията от диск, да се избере правилният модел и по някое време инсталационната програма ще поиска да се включи кабела на камерата...

Изчисти инсталациите до момента и пробвай пак, щом имаш оригинален диск не ти трябва нищо друго.

Направил съм го. Не ще да тръгне. Когато ме подкани да включа кабела го правя, но камерата не тръгва. Пробвах всички USB-та. Не ще. Излиза ми надпис, че е намерен нов хардуер и трябва да поставя диска за инсталация, а той е поставен и кагато пак го посоча ми пише, че не е намерен необходимият софтуер.

Трябва да се изчака няколко секунди и не обръщай внимание на прозорчето на Уин-а че е намерил нещо си. Избери правилния модел и бъди търпелив. на сайта им има същите драйвери... sad.gif И нещо тъпо - опитай през Уин ъпдейт като крайна мярка ?

• Автор
Трябва да се изчака няколко секунди и не обръщай внимание на прозорчето на Уин-а че е намерил нещо си. Избери правилния модел и бъди търпелив. на сайта им има същите драйвери... sad.gif И нещо тъпо - опитай през Уин ъпдейт като крайна мярка ?

За пореден път направих всичко, което трябва, но за съжаление резултат няма. Благодаря все пак, че се опита да помогнеш!

Ок, следва проверка или поне аз да попитам USB-тата здрави ли са ? Провери камерката на друг комп - просто една бърза инсталация ? За да се хване проблемчето ?

Всъщност е възможно и някакво разминаване с диска и драйверите на него, ейде дръпни ги все пак от сайта им и пробвай - цък ?

• Автор
Ок, следва проверка или поне аз да попитам USB-тата здрави ли са ? Провери камерката на друг комп - просто една бърза инсталация ? За да се хване проблемчето ?

Всъщност е възможно и някакво разминаване с диска и драйверите на него, ейде дръпни ги все пак от сайта им и пробвай - цък ?

Инсталирах отново всичко.Най-после успя да излезе контролният панел на камерата. Когато се опитах да я настроя ми се показа ето това:

post-85245-1219848748_thumb.jpg

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.