Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнение за лаптоп

Featured Replies

Трябват ми помощ при избора на лаптопи. И двата ще се използват главно за игри, музика, филми и офис-приложения.

При по-евтиния (до 850лв.) се търси главно производителност, не е толкова важна марката. Харесал съм за момента следния лаптоп - Fujitsu-Siemens AMILO LI 2735.

При по-скъпия (до 1500лв.) е хубаво марката да е нещо от рода на HP, DELL, SONY... нещо с изградено име в тези среди. Задължително процесора трябва да е на Intel. Ето на какво съм се спрял до момента - Dell INSPIRON 1520 и ASUS F3SG-AP151 /15.4/T8100.

Чакам предложения :huh:

Редактирано от k0n3v3 (преглед на промените)

За игри ако ще ползваш лаптопа ти трябва доста по-добра видео карта от тези които са избрани от теб,лошото е че за хубава видео карта трябва да дадеш повечко.

Трябват ми помощ при избора на лаптопи. И двата ще се използват главно за игри, музика, филми и офис-приложения.

При по-евтиния (до 850лв.) се търси главно производителност, не е толкова важна марката. Харесал съм за момента следния лаптоп - Fujitsu-Siemens AMILO LI 2735.

При по-скъпия (до 1500лв.) е хубаво марката да е нещо от рода на HP, DELL, SONY... нещо с изградено име в тези среди. Задължително процесора трябва да е на Intel. Ето на какво съм се спрял до момента - Dell INSPIRON 1520 и ASUS F3SG-AP151 /15.4/T8100.

Чакам предложения ;)

Само да допълня казаното от kostadinb, Избраният от теб Ейсус има външна картичка но е слаба - ГФ-9300, само за по-леки игрички става. Ако ти е по джоба, колкото и да е лесно на чужд гръб (г@з) да се съветва, опитай да си вземеш нещо като това - цък А оптималният вариант като цена в лимита е този - цък Според мен не е проблем процесора да е АМД.

За по-евтиния лаптоп е трудно да се намери Дел, НП или Ейсус с подобни параметри като Фуджитсуто, най-близкото предложение е нещо като това - цък

За игри колкото по-добра карта, толкова по-добре. И РАМ памет да има повечко, и процесор. Не е лесно да намериш лаптоп за игри. Аз съм решил да си взема Делл Инспирон 1720 до края на годината - 2 гигахерца дуал процесор, 2 гигабайта рам, а картата е NVIDIA Geforce 8600M GT. Нещо такова съм намислил, макар че цената не е ниска. Не съм видял по-добра карта на лаптоп от тази засега, а най-добрия ми приятел има описания от мен лаптоп и играе всякакви игри. Така че сериозно съм се замислил и аз. Не съм геймър, но мисля да заиграя някоя игра след като го купя, да видя какво толкова са луднали всички по тези игри :)

За игри колкото по-добра карта, толкова по-добре. И РАМ памет да има повечко, и процесор. Не е лесно да намериш лаптоп за игри. Аз съм решил да си взема Делл Инспирон 1720 до края на годината - 2 гигахерца дуал процесор, 2 гигабайта рам, а картата е NVIDIA Geforce 8600M GT. Нещо такова съм намислил, макар че цената не е ниска. Не съм видял по-добра карта на лаптоп от тази засега, а най-добрия ми приятел има описания от мен лаптоп и играе всякакви игри. Така че сериозно съм се замислил и аз. Не съм геймър, но мисля да заиграя някоя игра след като го купя, да видя какво толкова са луднали всички по тези игри :lol6:

Преди около година и половина, да не бяха даже две, не помня точно sad.gif инсталирах и тествах първия за мен лично геймърски Ейсър 17" с 8600 ГТ ДДР2. Колко пари се изръси човека, малиййй... Първо тествах F.E.A.R. тогава това беше актуалното заглавие и вървеше перфектно на 1280. Сега актуалната и модификация за лаптоп е с 512 МБ с ДДР3 :ass:

Но сега има и нови и по-добри видео картички, поогледай се преди да го вземеш, нещата нали знаеш колко бързо се сменят в тая област laugh.gif

kmvasilev, знам, че нещата се сменят бързо, така е. Постоянно излизат нови неща, но аз подозирам, че специално за видеокартите при лаптопите има някакъв таван, който скоро ще бъде достигнат, ако не е и достигнат вече. Моя лаптоп, дето съм си го харесал, е точно с 8600М ГТ 512 ДДР2, 17 инчов монитор, 2х1024 рам 667 МХц ДДР2. Единственото, което ме притеснява, е че върви с Виста. Абсолютно същата машинка има моя приятел (той си е геймър, аз не съм) с ХР и досега не се е оплакал от нищо. Затова се чудя, аз обичам като купувам да е веднъж, нещо хубаво и изпитано работещо cool.gif Сега ще пусна снимчица как изглежда

26053.jpg

За цвят не съм решил, може би черен.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.