Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Към разбиращите от ASUS

Featured Replies

Привет на всички от форума.

След като лаптопа ми принадлежащ към прехвалената марка Тошиба угасна /тъкмо му мина гаранцията/ а за ремонта му ми искат 1000лв то значи е за боклука.

Огледах офертите и се спрях на марката Асус.

Моделът ASUS X55SR-AP031 ми харесва като цена и конфигурация.

Бих искал да попитам следното:

Тъй като гамата е много голяма,ако някой е наясно със моделите на Асус-има ли друг модел със сходни параметри и цена,който е по-сполучлив от избрания от мен?

Възнамерявам да го ползвам с ХР.

Тук може да се види:

http://www.mostbg.com/most/Item.aspx?itemid=38564

човече това че не си случил на лаптоп Тошиба или сервиза се гъбарка с теб относно цената, не означава че са лоши машинки.

аз лично 4 години бях само на Тошиби и нямам забележки( но това е друг въпрос), минах на Асус най-вече заради цената.

Атносно Асуса по-хувава машинка от таз няма да намериш. Имам точно този модел, който си взех преди 2 седмици мисля, и продълвам да се изумявам какви работи подкарвам на него.

P.S. недей скопява хубавата машинка с тва XP, на Виста върви поне 1,5 пъти по-добре

• Автор
човече това че не си случил на лаптоп Тошиба или сервиза се гъбарка с теб относно цената, не означава че са лоши машинки.

аз лично 4 години бях само на Тошиби и нямам забележки( но това е друг въпрос), минах на Асус най-вече заради цената.

Атносно Асуса по-хувава машинка от таз няма да намериш. Имам точно този модел, който си взех преди 2 седмици мисля, и продълвам да се изумявам какви работи подкарвам на него.

P.S. недей скопява хубавата машинка с тва XP, на Виста върви поне 1,5 пъти по-добре

Благодаря ти за отговора и за добрите думи за Асуса.

И мен цената ме устройва на този Асус.Повече небих дал 3000лв за лап топ/толкова струваше Тошибата/

А за Тошибата ... няколко сервиза е обиколила и то все при познати и за съжаление отговора е един и същ.Иначе докато работеше и аз бях доволен.

Само с една забележка съм към новите модели на Аsus - на батерия издържа не повече от 1.5ч. и то на щадящ режим.

F3KA-AP012C Kакво ще кажеш за този? +Ъпдейт До 4ГБ РАМ ще стане 1250лв мах. Видеото на този изкарва към 3500Точки на 3Дмарк06, докато 3470 ги докарва към 2000Точки.

Редактирано от piro2004 (преглед на промените)

• Автор
F3KA-AP012C Kакво ще кажеш за този? +Ъпдейт До 4ГБ РАМ ще стане 1250лв мах. Видеото на този изкарва към 3500Точки на 3Дмарк06, докато 3470 ги докарва към 2000Точки.

Благодаря ти за предложението,но искам да е с интелски процесор.

ASUS X55SV-AP130C 1500 пара, ако не са ти много.

т.е. точно 1800 с ДДС-то :wors:

Хаха, шегуваш ли се? laugh.gif

Аз също съм харесал този Asus. Единсвено което не му харесвам е не особено добрия процесор, но за парите си е добре.

Аз също съм харесал този Asus. Единсвено което не му харесвам е не особено добрия процесор, но за парите си е добре.

Отличен си е проца - Intel Core 2 Duo T8100 2.1GHz, 800MHz, 3MB L2 няма как просто в момента за тия пари и конфигурация да е топ модел мобилен от порядъка на 2.5 ГХц ?

Асус имат много хубави модели и за мен те и Тошиба са най-добрите марки на пазара в момента,а това че си случил на дефектен нищо не означава.

• Автор

Благодаря на всички,които ми отговориха ;)

Купих въпросния лап топ,инсталирах му ХР и успях да намеря драйвери за почти всичко.

Като първи впечатления съм доволен.Разбира се времето ще покаже колко са качествени марката Асус.

Има и един проблем който незнам дали ще се оправи софтуерно-камерата предава наобратно-обърнат съм надолу с главата.В пропъртис няма опция за обръщане.Чудя се дали не е монтирана наобратно.

Това е за сега.

Ако някой иска информация за модела,който имам аз съм насреща.

Благодаря на всички,които ми отговориха :huh:

Купих въпросния лап топ,инсталирах му ХР и успях да намеря драйвери за почти всичко.

Като първи впечатления съм доволен.Разбира се времето ще покаже колко са качествени марката Асус.

Има и един проблем който незнам дали ще се оправи софтуерно-камерата предава наобратно-обърнат съм надолу с главата.В пропъртис няма опция за обръщане.Чудя се дали не е монтирана наобратно.

Това е за сега.

Ако някой иска информация за модела,който имам аз съм насреща

от къде мога да изтегля драйвери за хр на същия модел

ASUS X55SR-AP031

Редактирано от pit (преглед на промените)

• Автор

И проблема с камерата е оправен.Оказа се грешен драйвер.

troble имаш л.с.

Отличен си е проца - Intel Core 2 Duo T8100 2.1GHz, 800MHz, 3MB L2 няма как просто в момента за тия пари и конфигурация да е топ модел мобилен от порядъка на 2.5 ГХц ?

Говорех за http://www.mostbg.com/most/Item.aspx?itemid=38564 и Intel Core 2 Duo T5550 1.83GHz, 667MHz, 2MB L2. За T8100 съм съгласен, но и парите му са доста повече. Дали може да се намерят тестове на двата процесора? В Tom's Hardsare има много малко мобилни процесори.

Днес пообикорих магазините и ми поподна следната оферта за Asus - 1000 лв - толкова и мога да отделя за да си закупя лаптоп

CPU - Intel Core Duo T2390 1,86 GHz, 533 MHz, 1MB L2

Chipset - Intel GL960

LCD - 15,4 WXGA Color Shine

Memory - 2GB, DDR2 667

VGA - Intel GMA X3100

HDD - 250GB SATA 5400rpm

Optical storage - DVD Super-multi

Communications - 802.11b/g wireless, LAN 10/100, Modemq 4x USB 2.0

Exansion slots - SD/MMC/MS/MS PRO reader, VGA

Audio - Built-in Azalia compliant audio chip with 3D effect and full duplex, built-in stereo Speakers, Headphones/S-PDIF/Mic

Battery - 6 cell Li-ion

e кажете според вас този лаптоп става ли или да се насоча към друг. Относно Bluetooth не държа толкова на него, а също разбрах, че мога да си го сложа допълнително. Човекът, който предлагаше ми каза, че VGA издиша, но все пак дали е толкова зле се надявам вие да ми кажете( не съм геймър, но от време на време мога да изиграя нещо)- падам си по опростените игри -Starcraft, Worms, fifa). Отделно ако ми дадете инфо за това дали този модел според вас ще ми създава грижи със загравянето ще ви бъда много благодарен.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.