Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ATI и nVidia работят заедно по PhysX

Featured Replies

Правя си аз сутрешният преглед на печата и една новинка ми хвана окото. Накратко - пуснат е Hardspell с две видео карти - HD3850, която си прави графичните процеси и 9600GT, която смята физиката. Мда, правилно четете ... HD3850 + 9600GT на една машина. Не са свързани с никакъв кабел и не знам на какво дъно е правен теста, но GeForce-a e вдигнал резулата на oZone 3D FluidMark с над 350% (да не се влюбите сега в GeForce, този тест е направен заради физиката и е нормално да има огромна разлика).

35f.jpg35e.jpg

Оригиналната статия - тук!

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Това нищо ново не е. Отдавна стоят така нещата, може би още от както излезе Ageia Physx картата. Работеше и с ATI и Nvidia. Сега просто Nvidia-та представлява тази карта.

• Автор

Е ... от тая гледна точка да, но ... пак ... ATI и nVidia на една машина. А и серията 9400 също ще поддържа CUDA, което е доста добре за мен, защото ще е под 100 лева, и ще мога да се възползвам от PhysX без да натоварвам излишно Радеонката, която и без това не ме удовлетворява много напоследък.

Иначе е друг въпроса, какво се случва на Windows-a когато се сложат ATI и Nvidia драйвери едновременно biggrin.gif Аз досега не съм чул добри неща при такива случаи biggrin.gif

Интересно пропускателната способнос на моя Sapphire 3850 512mb не е 51,3GB а е 51,8GB

• Автор

На моята пък е 53.0 ... предполагам, че ако си сложа 0.2.7 ще пише друго ... сега съм с 0.2.4.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.