Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво мислите за Dell Studio 15 ?

Featured Replies

Здравейте.

Ще си взимам лаптоп, спрях се на DELL Studio 1535, струва 1700 лева.

28359962mm4.jpg

dell-studio-15-laptop.jpg

Какво мислите за машинката?

Нужна ли ми е 802.11n-карта? Доколкото знам и стандартното 802.11 b/g ще ми свърши идеална работа.

Имате ли други, по-добри предложения за лаптоп?

Благодаря ви предварително!

Отличен лаптоп, идеален за работа и интернет. Модификацията с тези параметри струва толкова, ако е с резолюция 1440 цената веднага ще скочи с поне 200 лева :wors:

Предложение за лаптоп ? Без никаква допълнителна информация отговора ми е - ами това въпросното студио ;)

• Автор

Мерси за коментара.

Ами не мисля, че ми трябва 1440, все пак това е 15 инча. А допълнителна информация - ще го използвам за стандартните неща - интернет, някой програми, филми, музика, понякога игри. Лаптопа трябва да замести настолния ми компютър. Не мисля да го сменям през следващите 3-4 години, затова искам да е с хубав външен вид и конфигурацията да е на ниво. За сега взимам студиото, освен ако не предложите нещо по-добро :angry:

Ами по-високата резолюция си е хубаво нещо но зависи от вкуса и индивидуалното зрение на всеки. Ако собственика му няма проблем със зрението и му допада по-високата резолюция - това е правилният избор. Не напразно и хората са разработили и правят подобни матрици. Буквичката n означава два пъти по-висока скорост за безжична връзка. Не е фатално и няма д аима голяма значение ако не се работи с тежки мрежови приложения. Но случаят не е такъв, така, че няма проблем. Подобни машинки с близки параметри и цена са тези двата Ейсус-а - цък и цък като и двата имат по-силно видео, особено втория, малко по-силни процесори, защита с пръстов отпечатък и по-малки тв.дискове. Освен това си имат чанта и мишка в комплекта - това е политика на Ейсус. Аз лично бих предпочел варианта с най-силното видео - втория Ейсус. Но и Дел-а си е отличен, с по-добър дизайн е според мен и просто е въпрос на вкус и миризма както е казано... :angry:

Редактирано от kmvasilev (преглед на промените)

• Автор

Много благодаря за помощта!

И двата лаптопа, които предлагаш са с много добри характеристики, но чак такъв звяр като втория не ми трябва.

Наистина мисля да взема Dell-а. Особено дизайна му е десетина години пред Asus. Идната седмица ще си го поръчам и ще споделя впечатления след като го поразуча.

Чао!

Правилно са ти препоръчали двата Ейсус-а. Особено втория : по-добър е от ДЕЛ-а. Много по-добър а и даже по ефтин. Относно дизайна - въпрос на гледна точка. На едни им харесва Ейсус-а на други Дел-а.

Моето предложение е втория Ейсус.

• Автор

Вярно ли е, че Studio 15 работи само с Vista? На сайта на Dell няма драйвери за XP и четох в много форуми мнения на разочаровани купувачи, които имат проблеми след като инсталират XP - нямат звук, нямат нет, някои копчета не работят...

:)

• 5 месеца по-късно...
Вярно ли е, че Studio 15 работи само с Vista? На сайта на Dell няма драйвери за XP и четох в много форуми мнения на разочаровани купувачи, които имат проблеми след като инсталират XP - нямат звук, нямат нет, някои копчета не работят...

:)

http://dellstudio.jeroenzelle.nl/

туй тука кво е ве мъжки ???

единствено от аудио драйвера не съм доволен , спира да ми работи субуфера на 5.1 системата ???

аз имам такъв(е с 1гб повече рам и по-малък харддиск) вече 2 месеца и съм много доволен. за работа става и то прилично. игри пак могат да се играят, като това кеото юе виждаш ще изглежда добре, но така или инъч радеончето не е правено да геймиш яко на него. доста стабилна машинка. препоръчвам ти обаче да си вземеш 1440 матрица ако ти се дават пари. сега като видя 1280 и ми изглежда омацано :rolleyes: за вистата не се притеснявай според мен е даже + ...странно ми е че го казвам, но за пръв път ми харесва как се дъжи windows слагай си вистата без да се притесняваш

Взимай Dell-a и не се чуди.Драйвърите за XP не са проблем, но ако ще инсталираш XP най-вероятно ще ти трябва външно флопи.Почти съм сигурен че модела може да се намери и без ОС-ще ти падне цената, а пък и за Глистата щом няма да я използваш не си заслужава да се набутваш.Смешно е да се сравнява ASUS с Dell.Обърни внимание на гаранцията-Dell е с три години и техническто изпълнение на сглобката е на ниво.Сглобяван е в Европа-или Ирландия или Полша.Зависи от партидата...

Това за гаранцията е валидно ако го купуваш от магазин в България естествено.Цената без ОС е 1,528.80 с ДДС!

Редактирано от openmind (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...
Взимай Dell-a и не се чуди.Драйвърите за XP не са проблем, но ако ще инсталираш XP най-вероятно ще ти трябва външно флопи.Почти съм сигурен че модела може да се намери и без ОС-ще ти падне цената, а пък и за Глистата щом няма да я използваш не си заслужава да се набутваш.Смешно е да се сравнява ASUS с Dell.Обърни внимание на гаранцията-Dell е с три години и техническто изпълнение на сглобката е на ниво.Сглобяван е в Европа-или Ирландия или Полша.Зависи от партидата...

Това за гаранцията е валидно ако го купуваш от магазин в България естествено.Цената без ОС е 1,528.80 с ДДС!

няма такова нещо!!! уина се инсталира адски лесно, променя се една функция в биос-а и тва е.

най-неприятното в тоя лаптоп е тъчпада-отврат :P

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.