Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Phoenix M29 и/или PriVileg ZM-90

Featured Replies

Здравейте приятели

Мой колега си купи днес Phoenix M29 и аз много се "зарибих :)" по него. След това видях в нета и другия - PriVileg ZM-90 освен това ми направи впечатление че като че ли няма други телефони с тв тунер ( или греша :) ?? )

...че така ...интересуваме някой ще споделили нещо по тези телефони, марки и т.н, като единствената ми молба е дайте да не се хвалим от рода "нокия е номер едно и т.н..."

Аз имам SE K600i, но чесно много ми харесва идеята за "смартфон с тв"...:)

чесно много ми харесва идеята за "смартфон с тв"...:speak:

Privileg ZM-90, макар и със сензорен екран, работи под операционна система, разработена изцяло за телефона и не предлага съвместимост с приложения за WM или Symbian OS, като за съжаление не поддържа и java, проблем познат от X5 и X6 модела..

Аз не бих си купил такъв телефон,прилича ми на менте.

• Автор

Благодаря за отделеното време

Очаквам и други коментари, както и за другия телефон Phoenix M29.

Колкото за "смартфон" => то си е в кавички :rolleyes:

Всъщност новите версии на X5 и X6 поддържат джава, както и някои други благинки, но за ZM-90 не съм запознат. Може би и при него има такова нещо. А тоя Phoenix M29 дори не го знам. Давай някакви линкове, за да видим поне някакви характеристики, иначе как очакваш да получаваш мнения?И все пак моето мнение е, че купувай такъв телефон само, ако наистина не можеш без тв тунер. Във всички други случаи избирай SE или Nokia.

Редактирано от Whiskey (преглед на промените)

Честно казано, водещият мотив при закупуването на такъв телефон е поддръжката на 2 сим карти едновременно. Аз лично си купих Privileg X6 ( btw цъкам си java игрички на него :rolleyes: ) и се зачудих много дали да не си купя другото чудо на китайската техническа мисъл (онзи с TV тунера), а също така и загледах въпросните "Феникси"... Ще ти дам само следния съвет - не си взимай "Феникс", от вътрешен човек знам, че тези птички много често изгарят, ама после трудно се възраждат от пепелта си... А за Privileg - мога само да ти препоръчам да го вземеш от Germanos - при тях при повреда в рамките на гаранционния срок направо ти сменят апарата с нов (но все пак питай - може да са си променили политиката).

Have Fun :ass:

• Автор

Благодаря Ви cool.gif a какво ще кажете за PDA - примери, но ако може по евтини ( до към 350 лв ) ;)

Редактирано от badsett (преглед на промените)

:ph34r:

Извинявам се за офтопика ,но никъде не намерих сравнение мeжду Pribileg и Nokia , искам да попитам кое вади по добър звук - Nokia N95 8gb или PriVileg ZM-90 .Казват че Privilega тъй като е насочен главно към екран и музика вади по добър звук , но тъй като няма тестове никъде реших да попитам вас.Извинявам се за офтопика отново.

:)

Вади по-силен звук,но не и по-добър:)

Извинявам се за продължаването на офтопика но коет вади по силния и кое по добрия че нещо се обърках biggrin.gif

Извинявам се за продължаването на офтопика но коет вади по силния и кое по добрия че нещо се обърках biggrin.gif

привилега по-силен,нокията по-качествен cool.gif

• 10 месеца по-късно...
Аз не бих си купил такъв телефон,прилича ми на менте.

Ползвам такъв, PRIVILEG ZM-90 и ми харесва... работи едновременно с 2 сим карти.. а има и TV :P

• 6 месеца по-късно...

Взех си PRIVILEG ZM-90, много ми харесва и заради двете СИМ карти и заради ТВ-то. Но има едно нещо което ме дразни - когато пусна телевизорчето на разширен екран (на целия дисплей), в горния ляв ъгъл се появява зелена цифра. Ако някой може да ме просвети с какви настройки се маха зелената цифра, ще му бъда много благодарен.

Благодаря предварително.

Поздрави.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.