Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

[Guide]Как да си направим Lineage 2 Gracia2 Server!

Featured Replies

направих го наново както каза ти :) . ето сега какво ме спира пише ми нещо за някакъв connection ето линк http://rapidshare.de/files/40485953/123.bmp.html със снимка извинявай ;) само за това да ми помогнеш знам че затова можеш .благодаря много.

пуснах логина пуснах гамесървъра и като влезна в логин и после като цъкна на бартз ми дава а hacking tool has been discovered Публикувано изображение

и това го оправих сега не ми дава грешка а ми дава в game server console telnet is currently disabled.Как да го enable?

• Отговори 364
  • Прегледи 92,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

това го намерих в оptions ми е обаче не се оправя logina сега първо ми даде gameguard error 620 и като сложих реда сега няма такава грешка но не мога да се логна .

• Автор

Изключи геймгарда от опцийте на сървъра както niks даде линк и опитай като сложиш IP-то което аз съм дал за bypass на геймгард или си направи твоой байпас на геймгарда..

• Автор

Темите просто се губят из другите теми и става пълно мазало... по е лесно ако влезете в профила ми и видите темите от там. ;)

• Автор

Това не е warez сайт първото.. второто не не трябва да е твоето IP. Трето френда ти явно иска да ти хакнат по бързо сървъра или толкова и разбира.. (Нищо лично!) :blink: и четвърто пиши на кирилица... и пето.. сичко за database_installer.bat е обяснено!

оффффф добре.зна4и... направих си сървъра НО. 1во database-то ти е бъгнато. драпнах си ново и вси4ко си жлиза6е НО сега никои др не мойе да се коннектне :) :) :speak: плс хелп ме Публикувано изображение

Редактирано от pa40__ (преглед на промените)

• Автор

Провери всички IP-та които си въвеждал в конфигурацията + хост файла ако ти се струва всичко правилно мини отново през тази стъпка от урока :)

Тъй като одавна не сме те тормозили мисля да те питам за няколко неща :P Еванти от каде и как :)) Дроп калколатор и Моб локатор има ли готови и в HTML ли са? п.п ето ви и моите настроики на Host за Gracia Server: 212.50.31.226 nprotect.lineage2.com 94.72.128.103 L2authd.Lineage2.com 94.72.128.103 l2testauthd.lineage2.com IP-то ми все още не е статично така че може да има промяна :P

Редактирано от NikiX (преглед на промените)

• Автор

Евенти или са вградени вече или си го теглиш от гугъл. Относно дроп калкулатора то е смесица между PHP/HTML и SQL. Т.е. --> Прави се HTML форма за заявката (Търсеното нещо) Прави се PHP извличане от базата данни след заявката. SQL базата данни съхранява всичката информация. А за евентите можеш да пробваш следните команди: //tvt //ctf //olympiad Би трябвало да ти изкарват менюта за конфигуриране на дадените евенти! :zipper: Относно IP адреса.. препоръчвам ти в такък случай бързичко да си го смениш на реален статичен за да нямаш проблеми с конекцията.

Откъде мога намеря сустема ако може ми дадеш линк моля

• Автор

За най новите версий никога няма вече качен систем. Допълнително трябва да си го потърсиш в гугъл! Ето и как да го търсиш: L2 [Версия на играта] System patch Ето ти пример за Gracia: L2 Gracia System patch и ще ти излезнат тук там линкчета :)

E тогава как да се конектна към сервера че не разбрах И търсех в Гоогле няма такоз "животно" и ако можеш ми дадеш цял хост със сички редове че моя го изтрих

Редактирано от rdtb (преглед на промените)

• Автор

Изтрите редове не са фатални тъй като те са просто заглушен текст. Относно конекта съм обяснил в урока за hosts файла. Прочети го пак! :angry:

Абе човек виж ко стана кат стартирах Гамесервер Публикувано изображение

• Автор

Направи копи пейст на ерор лога от един от скриптовете.. а последния ти ерор е възможно да е заради някой софтуерен Firewall

А чокек отказах се да си правя но имам друг проблем какъвто и сървър да си изтегля ши*****о Л2.exе само стартира некфа картинка и тва е после се маха и нищо не става не реагира а като стартирам 2 игри влиза в една и ми пише че имам проблем с ГамеГуар-да ерор -114 аре ми хелпнеш много те моля :ph34r:

• Автор

Преинсталирай Lineage 2 и сложи на ново сървъра както трябва. Това може да е единствения проблем...

Сега се вклячва играта ама не ми приема името и пасса който и да е сървър

здравеите ас на един срвар бех админ и видиах че ниакои не знае как да си пусне админ мениуто ште сложа ниаколко команди как да си пуснеш админ мениуто как да си правиш ХП и МП от 2 до 3 миларда как да имаш всички скилове и как да си правиш героиа от 1 Левел до 85 Левел командите са пишете (//gmshop) (//setlevel) (//show_skill) (//gmspeed 4) значи като напишете //setlevel триабва да напишете кои левел искате за //show_skill триабва да маркирате името си за //gmspeed триабва да напишете 4 и готово

абе моля кажете ми като инсталирам MQSL и накрая слагам си парола и цъкам и нали трябва да ми се зачерктнат сичките 4 тикчета обаче на последното дава някаж ерор тва значи ли че не става

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.