Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

[Guide]Как да си направим Lineage 2 Gracia2 Server!

Featured Replies

Същата system папка е това

Пробвай т'ва Публикувано изображение

• Отговори 364
  • Прегледи 92,9k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

спазвайки всички изисквания във урочето стигнах до това !

трябва ли да допусна, че проблема се състои в недостиг на ресурси или съм допуснал грешка в инсталацията ?

Ами така като гледам това май е виста.. в урока нищо от това което съм дал не е пригоден за виста.. :)

• Автор

Darkyy примерно ако намерим друга версия за L2j C3 може и да я няма тази грешка Публикувано изображение

Ся ше вида какво имам може и да скалъпия нещо! Това беше първия пак който ми падна пред очите!!

Edit: Намерих още един който е с отделен логин и гейм сървър .. ама и той дава същия ерор. В момента съм изпаднал в търсене на последна версия С3 системна папка!..

Редактирано от Darkyy (преглед на промените)

Ся ше вида какво имам може и да скалъпия нещо! Това беше първия пак който ми падна пред очите!!

Edit: Намерих още един който е с отделен логин и гейм сървър .. ама и той дава същия ерор. В момента съм изпаднал в търсене на последна версия С3 системна папка!..

Ок благодаря ти много че се занимаваш със моя проблем :P

Darkyy знаеш ли как мога да редактирам system папката че да не трябва host и със коя програмка ? :shake_puter:

• Автор

Darkyy знаеш ли как мога да редактирам system папката че да не трябва host и със коя програмка ? :shake_puter:

Има една програма в интернет "SystemPatcher" дето уж трябва да е за всички версий.. иначе система който ти бях качил той е пачнат, а за едит прегледай темата за използване на L2FileEdit

Има една програма в интернет "SystemPatcher" дето уж трябва да е за всички версий.. иначе система който ти бях качил той е пачнат, а за едит прегледай темата за използване на L2FileEdit

Е направо нз и така не става нищо, не мога да намера ъпдейтната system папка... Ако мога да те помоля за още една услуга да ми намериш от някъде L2j C2 files защото нещо ми писна от тези бози hellbound ; gracia и т.н. Искам да играя нещо което е класика :P много ще съм ти благодарен :)

• Автор

Е направо нз и така не става нищо, не мога да намера ъпдейтната system папка... Ако мога да те помоля за още една услуга да ми намериш от някъде L2j C2 files защото нещо ми писна от тези бози hellbound ; gracia и т.н. Искам да играя нещо което е класика :P много ще съм ти благодарен :)

Общо взето сабирам хора за да създадем един български класически C4 сървър но май няма да ми се получи!... все пак и аз все още търсия ъпдейтната папка.. а за C2 няма Java файлове. :lol6:

• Автор

Може и да има .. нз.. не съм си играл да търсия.. междодругото за такива въпроси го давай вече в официалната тема за L2. :P

Здравейте пак...преди страничка имах проблем с инсталацията на сървъра под виста и както препоръчахте направих всичко под ЕКС-ПИ и грешка отново при стартиране на Гейм сървър.бат файла..тоя път е друга...къде ли бъркам ? Публикувано изображениеПубликувано изображение

post-191182-1225387508_thumb.jpg

• Автор

Здравейте пак...преди страничка имах проблем с инсталацията на сървъра под виста и както препоръчахте направих всичко под ЕКС-ПИ и грешка отново при стартиране на Гейм сървър.бат файла..тоя път е друга...къде ли бъркам ? Публикувано изображениеПубликувано изображение

Сега проблема е друг... снимал си ми края на грешката Публикувано изображение ... дай началото ;)

Сега проблема е друг... снимал си ми края на грешката Публикувано изображение ... дай началото ;)

и аз го потърсих ама от там си почват писанията....няма влекач...мхмм?!

• Автор

еми... има едни ерор логове някъде из папките.. не се сещам къде точно трябва да се намират.. само знам ,че ми трябва инфото от джава ерор лога (номер 0)

хора аре да се сберем да направим един блгарски срвар gracia ili Kamel ако искате пишете ето и даже и Darkyy предлага това може и C4 направим но ште триабва да се намерат фаилове Публикувано изображение

• Автор

Ами аз вече правя С4.. само форума трябва да пооправим малко (много малко) .. и сървъра да напиша 1-2 NPC-та и го пускам в тест период от АДМИН и ГМ и след като сме сигурни ,че става за игра ще постнем форума в официалната тема на Л2 пък който иска да играе! :P

• Автор

1 GM и 1 Admin за сега. П.С. Оправи си езика бързо.. и правилната тема е "Официалната тема за Lineage 2"

Редактирано от Darkyy (преглед на промените)

Darkyy пич намерих system папка ама нещо този сървър дава грешка като се опитам да си направа герой.Ако можеш да качиш някой друг C3 сървър ще съм ти много благодарен.

post-190887-1225974524_thumb.jpg

Редактирано от sunnitto (преглед на промените)

• Автор

Darkyy пич намерих system папка ама нещо този сървър дава грешка като се опитам да си направа герой.Ако можеш да качиш някой друг C3 сървър ще съм ти много благодарен.

Възнамерявам тия дни да направя една специална страница за този сървър пак да го фиксна в нея и да слагам ъпдейти защото С3 нещо е много търсено така ,че ще ти пратя РМ като съм готов с първия рилийз и с няколко пача за клиента.

-------------------------------------------------------------------------------

Това hexid казах да се сложи в config папката... ама кой да чете..

-------------------------------------------------------------------------------

Това ми пролича по скоро на изгъзица.. все пак не.

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Darkyy евала за темата много добре си описал всичко, но аз немога да се преборя с грешката на Game Guard опитах всички варианти които сте описали и пак си ми дава грешка №124, ползвал съм всички програмки и съм изпълнил всичко както си го описал (ЧЕТОХ ПОВЕЧЕ ОТ ВНИМАТЕЛНО Публикувано изображение) даите някоя идея как може да се преборя с тоя проблем, възможно ли е да е от версията на клиента с Gracia - EngineVersion=12.0.0.49974 ?

Благодаря предварително :)

• Автор

1. Изключи всякакви опций за проверка на GameGuard от сървъра.

2. Изтегли си -> http://mfyyre.narod.ru/ct2pt2_nogg.rar

3. Ако пак ти даде грешка .. ходи отепай тея от NCSoft! (Ще ти помогна!!) Публикувано изображение

Darkyy оспях да се справя с Gameguard но сега имам друг проблем, мога да се логна само с акаунт които е User в базата, ако му сложа 1 за да стане Admin немога да се логна, а когато логна с User права ме допуска само до името на сървара кадето е пинга, и немога да продължа напред. някакви идеи да имаш пак благодаря :lol6:

Редактирано от The_Shaft (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.