Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Възможно ли е да се вгражда флаш?

Featured Replies

Аз ли греша нещо или просто не може да се вгражда флаш?

Не се получава нищо с:

<script src="http://www.clocklink.com/embed.js"></script><script type="text/javascript" language="JavaScript">obj=new Object;obj.clockfile="0010-red.swf";obj.TimeZone="PST";obj.width=150;obj.height=150;obj.wmode="transparent";showClock(obj);</script>

и <embed src="http://www.clocklink.com/clocks/0010-red.swf?TimeZone=PST&" width="150" height="150" wmode="transparent" type="application/x-shockwave-flash">

И натрапчивото мигане <blink></blink> не е активно ):

• Автор
Във форума не може, разбира се.

В блоговете става, доколкото знам, но аз попитах за форумите, защото веднъж срещнах в подписа на потребител часовник показващ точният час. Дали имате идея как е реализирано това?

Аз ли греша нещо или просто не може да се вгражда флаш?

Не се получава нищо с:

<script src="http://www.clocklink.com/embed.js"></script><script type="text/javascript" language="JavaScript">obj=new Object;obj.clockfile="0010-red.swf";obj.TimeZone="PST";obj.width=150;obj.height=150;obj.wmode="transparent";showClock(obj);</script>

и <embed src="http://www.clocklink.com/clocks/0010-red.swf?TimeZone=PST&" width="150" height="150" wmode="transparent" type="application/x-shockwave-flash">

И натрапчивото мигане <blink></blink> не е активно ):

Я мисли малко. Пишеш код и вмъкваш скрипт в форум, а не в html документ. Къде в панела с бутони има бутон за флаш? Как ще опишеш този флаш?

Специално твоя. Виждал/а си по-чужди форуми. За този също важи, но е по усмотрение на администрацията. В блоговете е условно разрешено. Там може да качваш само от YouTube и подобни, но свой флаш от свой сървър не става.

post-3366-1220703336_thumb.jpg

• Автор
Я мисли малко. Пишеш код и вмъкваш скрипт в форум, а не в html документ. Къде в панела с бутони има бутон за флаш? Как ще опишеш този флаш?

Специално твоя. Виждал/а си по-чужди форуми. За този също важи, но е по усмотрение на администрацията. В блоговете е условно разрешено. Там може да качваш само от YouTube и подобни, но свой флаш от свой сървър не става.

Просто бях озадачен от това което видях. Сега разбирам, че вграждането е възможно, но с разрешение на администрацията.

Мерси за отговора.

Редактирано от emmi (преглед на промените)

• Автор
Пак аз досаждам... Може и да греша, но променя ли се датата на това чудо:

6_37_47795850_LxLmLmX2EX2EX2E_24.gif

Източник.

Дали не се подменя онова до което води адреса ;)

Това с цитатите нова мода ли е сред тийновете?

Показала си картинка с разширение .gif. Регистрираш се там и я личваш тук (в подписа си). След зададен интервал от време при рефреш на браузера ще се показват нови значения.

Остана ти една седмица ваканция!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.