Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

въздушен поток

Featured Replies

здр-те на всички за първи път ще пиша тук предполагам че това раздела за моя проблем а ето го и него сложил съм един вентилатор горе до захранването да изкарва топлия въздух имам място за още отсрани и отпред проблема че искам да го монтирам от пред да вкарва свеж въздух и в същото време да обдухва харда но незнам как ше засмуква по скоро от каде понеже предния капак никаде няма прорези да влиза въздух ,ана кутиятата иначе е предвидено за вентилатор както споменах освен да засмуква от страничните капаци ... нямам си и на идея какво трябва да направя да режа капака ли незнам , благодаря

Може да има дупка отпред изотдолу. Може да има филтър който ти пречи да видиш дупките. Можеш да снимаш и да покажеш кутията :huh:

Ако имаш възможност раздели хардовете да не са един до друг и понамести кабелите около тях. Съвсем нормално е да нямаш охлаждане за харда. Бачкат си до 50С без проблем. Ако към момента са ти на 40 изобщо не се занимавай. :angry:

Един вентилатор отпред да обдухва(колко благозвучно) твърдите диское никога не е излишен. За целта се сваля целия предния панел. Или направо го носиш в магазина да го направят. Не би трябвало да ти вземат пари.

Една отзад, една отпред ,една на харддиска

Температури в момента:

Процесор 23

Харддиск 28

Дънна платка 30

• 1 месец по-късно...

Хора искам да попитам вентилаторът на кутията който трябва да я охлажда трябва да изсмуква въздуха от кутията или трябва да духа в кутията???Тоест да взима въздух от вън и да го вкарва вътре или обратното???На мойта кутия измукваше въздуха от кутията и го изкарваше навън,но аз го промених така че да духа в кутията.Сгрешил ли съм??

В повечето случаи си сгрешил. Захранването ти вкарва въздух навътре, всичко друго вътре (процесора и видео картата) духа навън от себеси и вентилатора на кутията трябва да вади топлия въздух навън.

Затова по-големите кутии имат две места за вентилатори едно долу отпред и едно горе отзад. Това долу отпред може да вкарва студен въздух а това отзад горе го вади (топъл). А ти сега духаш обратно топлия въздух в процесора и CD-Rom-а си.

Редактирано от MaHHu (преглед на промените)

Въпроси и теми за въздушни потоци и вентилатори има много. Ползвай търсачката.

В повечето случаи си сгрешил. Захранването ти вкарва въздух навътре, всичко друго вътре (процесора и видео картата) духа навън от себеси и вентилатора на кутията трябва да вади топлия въздух навън.

Затова по-големите кутии имат две места за вентилатори едно долу отпред и едно горе отзад. Това долу отпред може да вкарва студен въздух а това отзад горе го вади (топъл). А ти сега духаш обратно топлия въздух в процесора и CD-Rom-а си.

Ако обичаш изтрий го тоя пост, преди някой пак да е пуснал тема защо вентилатора на процесора му духа на обратно.

Иначе си заслужи мястно в бисери.

Съвет към потребителите: Не правете това у дома си!

Въобще не съм внимавал как се изразявам приятелю. Не съм спал от 2 дни :). Бисери и още ще има :) дори без да се старая :).

MaHHu. Интересано ми е на твоя компютър така ли са му вентилаторите? И също каква ти е машинката?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.