Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Поздравления за ЦСКА

Featured Replies

Чудесно представяне, левскар съм и въпреки това евала. Дано и Левски се представят също така добре

Честито на моя отбор:) Първото полувреме показаха страхотна игра, второто се поотпуснаха, но въпреки това ПОБЕДИХА с 1:0 Леверкузен:wors: Просто сега в момента подскачам от щастие.

Поздравления!Дано и Литекс,Левски и Локо Пд да спечелят,защото го заслужава ме!

Да дано да се справят и те:wors: Ще стискам палци и за тях:)

ЦСКА София спечели срещу Bayer (Leverkusen) - 1:0

ЦСКА спечели с 1:0 срещу Bayer (Leverkusen) в първият кръг на UEFA Cup Tournament.Златният гол принадлежи на Йордан Тодоров (15).ЦСКА откри резултата с 1:0 на BayArena stadium.Младият Йордан Тодоров отбеляза, Емил Гаргоров отбеляза втори гол които беше отменен поради засада.

Редактирано от sfmf (преглед на промените)

ЦСКА София спечели срещу Bayer (Leverkusen) - 1:0

ЦСКА спечели с 1:0 срещу Bayer (Leverkusen) в първият кръг на UEFA Cup Tournament.Златният гол принадлежи на Йордан Тодоров (15).ЦСКА откри резултата с 1:0 на BayArena stadium.Младият Йордан Тодоров отбеляза, Емил Гаргоров отбеляза втори гол които беше отменен поради засада.

<{POST_SNAPBACK}>

Втория гол бе отменен поради измислена засада.....

За мен Стоичков е 100% прав за съдийството спямо българските отбори!!!

Все пак бием!!!

Дано Локо успеят, само те останаха -> Локо,Локо,Локо

момци, на България освен слава и трябват точки, само победи!!!!!

Честито на всички българи и най-вече на момчетата, които играха този пък сърцато!!! Стискам палци и за реванша!!!

Това са всички резултати свързани с нашите отбори които играят в турнира на УЕФА.

Leverkusen (Ger) 0 - 1 CSKA Sofia (Bul)

Litex Lovech (Bul) 2 - 2 Racing Genk (Bel)

Auxerre (Fra) 2 - 1 Levski Sofia (Bul)

Bolton W. 2 - 1 Lokomotiv Plovdiv

От тези резултати всичките ни отбори имат реален шанс за класиране което е страхотно на фона на "страхотната" игра която наблюдаваме от националите.Да им пожелаем успех в следващите мачове и повече късмет пред вратата на противниковият отбор.

Дано всички Български отбори продължат напред

Браво на ЦСКА за победата им!

Браво на ЦСКА, много добър мач, всички вкъщи като никога на вечеря гледахме мач! Но си заслужаваше! И аз мисля, че победата беше с 2:0, но уви много щеше да им дойде нанагорно на Bayer (Leverkusen) та отмениха гола :)

Ами успех:). Левскар съм от малък( почти откакто обичам да пия коняк). Но сега мога да кажа само браво! И честитя на всички фенове на ЦСКА!

Много се радвам за това,че за пореден път ЦСКА показа дух пред достоен противник,надявам се да продължават в този дух и съм сигурен че ще стигнат далеч в турнира:* Желая им успех от все сърце!Това ще е успех и за цяла България!

Левскар съм.Мислех си че когато ЦСКА биха Ливерпул е някаква космическа случайност и че само ще се хвалят.Но след вчерашния мач се видя че не е така.Поздравявам ги за победата,дано продалжат напред.Радвам се че всички Български отбори се представиха добре,на фона на слабото ни първенство си е подвиг.Дано да имаме отбор в групите на УЕФА да гледаме още хубави мачове. :bye:

;) Кой сега е номер 1? ;)

<{POST_SNAPBACK}>

ЦСКА :);):speak: '3

Поздравления за ЦСКА! Отбора показа страхотна игра и доста сърцата. Просто накараха германците да се засрамят.

Левски също стоеше много добре на терена през първото полувреме, но второто отслабиха играта. Стискам им палци за реванша.

Пожелавам успех на всички български отбори!

Изпаднал съм в някаква информационна "дупка"! Абсолютно, новинарско затъмнение. :angry:

За хубавите новини свързани с любимият ми отбор научавам с дни закъснение. Срам!

Честито на ЦСКА. Все така да продължават! :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.