Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с Lineage 2 Java сървъри

Featured Replies

Имам проблем с камерата на L2 Gracia.Като дам на долу виждам небето.Екрана ми е раздвоен.

post-182682-1221165586_thumb.jpg

post-182682-1221165606_thumb.jpg

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Няма начин да е от сървъра.. тъй като той не предава дата за текстури. Т.е. пробвай с преинсталация или ъпдейт до последна версия на клиента. Другото което мога да ти препоръчам е да свалиш най-новите драйвери за видео картата ти! :)

• 2 седмици по-късно...

Аз имам проблем сас камерата на грациа.Каато влезна вав сървар вин аги ми се движи на горе все едно аз я места нагоре с мишката??!!Защо така? sad.gif

• 4 седмици по-късно...

и аз имам същия проблем някои може ли да помогне sad.gif

Ами аз му помогнах до край на РМ. Така ,че просто влизаш в официалния сайт на производителя на видео картата ти и си теглиш най-новите драйвери за модела на картата ти!

• 2 седмици по-късно...

И аз имам проблем, но не с играта, а по-точно с Nod32 всеки път докато играя ми се включва Нода, засича някаква грешка и ме изхвърля от играта. Някой знае ли защо става така. Само при тая игра с еполучава.

Нещо против да споделиш на кой файл ти дава грешката? :angry:

Нещо против да споделиш на кой файл ти дава грешката? :yanim:

Нямам идея. Само ми пуска съобщение, че Nod32 ще затвори прозореца. Казвам му OK каквато е единствената опция и до там. Изхвърля ме. sad.gif

Ами тогава опитай да снимаш съобщението и качи снимката (ама да не го снимаш с телефон като другите...)

• 1 месец по-късно...

Значи проблема с вдигането на камерата автоматичмп ма горе се полу4ава при мен от гаме пада кооито имам.

но дори и да го махна пак излиза така че влизате в настроиките на играта и има отметка за да се премахне гаме пада

така камерата спира да ви се варти.

Сега обаче имам друг проблем влизам в л2 грация който и да е сервер и след 1 минута ме изхвърля , имам ст2 но гг фикс

ама нещо явно не помага ако някои може да удари едно рамо ше сум благодарен

Изтегли си на ново пача и в темата за "Как да си направим сървър" ми провери последния пост.. там съм дал линк за ГГ килъри.. така че си дръпни отново пача и след това ползвай гг килъра

Изтегли си на ново пача и в темата за "Как да си направим сървър" ми провери последния пост.. там съм дал линк за ГГ килъри.. така че си дръпни отново пача и след това ползвай гг килъра

Направих си4ко като описа ..

слойих новия систем

после сложи разархивирах 2-та фаила енджин.длл и коре.длл

само че сега си пускам играта и само ми показва че почва да я зарежда а в действителност не прави нищо

пробвах рестарт пробвах пак наново цялата процедура ама уви не тръгва

Незнам как да помогна,защото никога не съм виждал такива проблеми,а играя от почти 5 год.тази игра,но има един вариант.

Аз имам инстсталирана gracia II,най-малкото което мога да направя е да опитам да вляза на този сървър,и да видя дали и на мен ще прави така.

С този клиент,който имам инсталиран ,съм играл на два сървъра и не съм имал такива проблеми,ако сега се появят ,значи е от сървъра.

Дай линк да дръпна patch и да се регна.

И аз имам проблем, но не с играта, а по-точно с Nod32 всеки път докато играя ми се включва Нода, засича някаква грешка и ме изхвърля от играта. Някой знае ли защо става така. Само при тая игра с еполучава.

Я кажи това нещо от самото начало ли го прави,от както си на сървъра,или си играла преди на него ,и сега е започнало да го прави.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Благодаряти за помоща но ефекта е нулев .

Може ли да е от сервера това ...

Я ми препоръчаи някои сървър

Първя сървър в хопзоната с най-много вотове и е грация грабвай него .. обикновенно в такива няма проблеми.. ама да не земеш да се настаниш в antique ,че там проблемите са на милиметър един от друг

• 2 месеца по-късно...

Имам много сериозен проблем с графиката на Lineage 2 Gracia... Компютърът отговаря на всички изисквания и инсталацията я направих няколко пъти след като се появи проблема, а той си е от самота начало, така че съм сигурен, че проблемът не е в грешно инсталиране или в компа. А проблемът е, че горната част от графиката е на квадратчета или пък я няма... И не се вижда почти нищо освен героят... Ако някой може да ми помогне - моля ви, ше съм супер задължен... много ми се играе.. но няма как при такава графика... пробвах и от опциите, но и от там не сполучих... ще направя снимка да пратя за да видите нагледно какъв е проблемът...

post-219585-1235815583_thumb.jpg

post-219585-1235815592_thumb.jpg

post-219585-1235815597_thumb.jpg

Имам много сериозен проблем с графиката на Lineage 2 Gracia... Компютърът отговаря на всички изисквания и инсталацията я направих няколко пъти след като се появи проблема, а той си е от самота начало, така че съм сигурен, че проблемът не е в грешно инсталиране или в компа. А проблемът е, че горната част от графиката е на квадратчета или пък я няма... И не се вижда почти нищо освен героят... Ако някой може да ми помогне - моля ви, ше съм супер задължен... много ми се играе.. но няма как при такава графика... пробвах и от опциите, но и от там не сполучих... ще направя снимка да пратя за да видите нагледно какъв е проблемът...

Влизаш в сайта на nVidia и си дърпаш най-новите драйвери за картата

Влизаш в сайта на nVidia и си дърпаш най-новите драйвери за картата

разбирам какво имаш предвид, обаче не знам кои са най-новите драйвери... nVidia 6150 SE е картата ми, но не схващам нищо от сайта ...

разбирам какво имаш предвид, обаче не знам кои са най-новите драйвери... nVidia 6150 SE е картата ми, но не схващам нищо от сайта ...

http://www.nvidia.com/object/winxp_182.06_whql.html

Цъкаш на Agree Terms and conditions и бла бла и натискаш Download Now

ааа...аз писах вчера, че вече съм успял, ама нещо поста ми не се е получил... както и да е :) благодаря много :) сега си цъкам lineage и те така :) благодаря! :)

• 2 месеца по-късно...
java-та да си е*е майката само оффи и тфа си е

Защо въобще си даваш мнението бе дете? Като да си *** майката просто си замълчи и излез още по малко ,че това не е правилната тема.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.