Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

usb проблем

Featured Replies

незнам как да го класифицирам и самия проблем ( още повече дали е за тук) но общо взето се състой в не адекватно държание на usb-та та ми при определени устройства работят перфектно ( уеб камера - на пример) а при блуутут или дата кабел за телефон не искат да ги разпознаят! като си останем с уговорката че са работили ( особенно с дата кабела за телефон) перфекно до преди 2-3 дена също така възможностите от сорта ъпдейтнати драйвъри , енебъл , деинсталиране и исталиране отново, проверка в БИОС са прекарани и резултат никакъв sad.gif моля помагайтеее

незнам как да го класифицирам и самия проблем ( още повече дали е за тук) но общо взето се състой в не адекватно държание на usb-та та ми при определени устройства работят перфектно ( уеб камера - на пример) а при блуутут или дата кабел за телефон не искат да ги разпознаят! като си останем с уговорката че са работили ( особенно с дата кабела за телефон) перфекно до преди 2-3 дена също така възможностите от сорта ъпдейтнати драйвъри , енебъл , деинсталиране и исталиране отново, проверка в БИОС са прекарани и резултат никакъв sad.gif моля помагайтеее

след като си опитал тези варианти на твое място бих проверил отново в БИОС-а дали въобще отчита наличието на тези ЮСБ-портове или просто на бозата и е дошло време... :)

на каква операционна система?

При мен на вистата понякога в последните 10-ина дни при слагане на Флаш-ка изписва съобщение/приканва/ за сканиране поради вероятност от "проблем". сканирането минава без грешка и после си работи, но някои от файловете се копират некоректно и след това не работят. Интересно, че след изключването на флаш-ката от "сафети ремове хадваре" тя не гасне, а остава да свети(лампата и).

Та и аз, ако до няколко дена не намеря решение, ще и тегля ножа, като нищо crazy.gif .

Иначе камера, мишка, блутут, все на УСБ, си работят коректно :cheers:

Ако си с лаптоп, спри го, изключи го от контакта, махни му батерията за известно време, натисни няколко пъти копчето за включване (както е без батерия) да махнеш стат. ел., после вкарай обратно батерията и си го ползвай със здраве:-) Ако не си с лаптоп, не чети горното;–)

• Автор
след като си опитал тези варианти на твое място бих проверил отново в БИОС-а дали въобще отчита наличието на тези ЮСБ-портове или просто на бозата и е дошло време... :whist:

май ще трябва пак да бръкна там sad.gif

на каква операционна система?

При мен на вистата понякога в последните 10-ина дни при слагане на Флаш-ка изписва съобщение/приканва/ за сканиране поради вероятност от "проблем". сканирането минава без грешка и после си работи, но някои от файловете се копират некоректно и след това не работят. Интересно, че след изключването на флаш-ката от "сафети ремове хадваре" тя не гасне, а остава да свети(лампата и).

Та и аз, ако до няколко дена не намеря решение, ще и тегля ножа, като нищо crazy.gif .

Иначе камера, мишка, блутут, все на УСБ, си работят коректно :huh:

ХП Е СИСТЕМАТА

е с настолен съм не е лаптоп ама и горното прочетох ( как се прецаках само) иначе мерси все пак! ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.