Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Siemens C65 - чете всичко

Featured Replies

Разбрах една цака за Сименс С65.Може да чете .wav .3gp .mp4.Начи номера става така-Пращате си някакво клипче.После го запаметявате в Друго(misc).След това Меню-->>>Настройки-->>>Настр.тел.-->>>Помощ.памет-->>>Misc и от там си ги стартирайте.

Забележка:На някои телефони не тръгва.Не съм сигурен но май тръгва само на телефони на които джойстика им е с прозрачна пластмаса или гума.Пишете на който е станало.

Редактирано от VANKATA_14 (преглед на промените)

• Автор
Забележка:На някои телефони не тръгва.Не съм сигурен но мая тръгва само на телефони на които джойстика им е с прозрачна пластмаса или гума.Пишете на който е станало.

<{POST_SNAPBACK}>

Нали писах че на някои не тръгва.Само на късметлии :P

Ще кажа на един приятел ;) .Сто на сто,ще се зарадва ако стане :clap: .Ще пиша,ако стане.Мерси все пак! ;):P

• 2 седмици по-късно...

Само на Siemens c65 с гума на джойстика ли става?

• 2 месеца по-късно...

някои може ли да ми каже откьде да си дрьпна тоя софтуер 43 версия

• 1 месец по-късно...

Здр.,

Имам следният проблем.Телефона ми приема чрез IrDA от друг телефон файлове във вав формат и ги чете ,но когато прехвърлям от компа на телефона в същия формат ми казва че задачата не е изпълнена.В същото време приема и чете в мид формат.(от компа)

Използвайки програмата GoldWave дадена поли мелодия от МП3 формат я правя във вав формат и след това тел. не иска да я прочете.Програмата не конвертира в мид формат.

Молбата ми е ако може някой от вас да ми помогне с решение по въпроса.

10xx предварително

Здр.,

Имам следният проблем.Телефона ми приема чрез IrDA от друг телефон файлове във вав формат и ги чете ,но когато прехвърлям от компа на телефона в същия формат ми казва че задачата не е изпълнена.В същото време приема и чете в мид формат.(от компа)

Използвайки програмата GoldWave дадена поли мелодия от МП3 формат я правя във вав формат и след това тел. не иска да я прочете.Програмата не конвертира в мид формат.

Молбата ми е ако може някой от вас да ми помогне с решение по въпроса.

10xx предварително

<{POST_SNAPBACK}>

В подходящ WAV формат ли я правиш ? За телефона обикновено трябва да е IMA ADPCM.

Bit Rate:64 kbps

Audio sample size:4 bit

Channels:1(mono)

Audio sample rate:16KHz

Audio format: IMA ADPCM

С такава конфигурация на файла сименса чете вав формат но с програмата която ползвам не става.

Кажете някаква "читава програма"

Bit Rate:64 kbps

Audio sample size:4 bit

Channels:1(mono)

Audio sample rate:16KHz

Audio format: IMA ADPCM

С такава конфигурация на файла сименса чете вав формат но с програмата която ползвам не става.

Кажете някаква "читава програма"

<{POST_SNAPBACK}>

Дори и със Sound Recorder-а на Windows може да се прави WAV файл за GSM !

Разбрах една цака за Сименс С65.Може да чете .wav .3gp .mp4.Начи номера става така-Пращате си някакво клипче.После го запаметявате в Друго(misc).След това Меню-->>>Настройки-->>>Настр.тел.-->>>Помощ.памет-->>>Misc  и от там си ги стартирайте.

Забележка:На някои телефони не тръгва.Не съм сигурен но май тръгва само на телефони на които джойстика им е с прозрачна пластмаса или гума.Пишете на който е станало.

<{POST_SNAPBACK}>

Това наистина става,но само телефони които не са Vodafone.Имам 3 приятели с симен С65 и на 2 тръгват видеото,на 3 телефона не става.

Аз съм с Seimens CT 70(представлява подобрен софтуерно C65), и номера стана cool.gif

П.П.GSM-а ми има гумичка върху джойстика.

А за Siemens S65 става ли да се отвори по някакъв начин mp3, че тея midi-та ме побъркаха направо мног оса грозни, все едно слушаш музиката на карта Adlib от преди 15 години :ph34r:

• Автор
А за Siemens S65 става ли да се отвори по някакъв начин mp3, че тея midi-та ме побъркаха направо мног оса грозни, все едно слушаш музиката на карта Adlib от преди 15 години :)

<{POST_SNAPBACK}>

Пич тва е телефон!Е все пак е Сименс. biggrin.gif Не става освен ако...... не си изтеглиш софтуер 55-а версия но сега точно забравих сайта.

П.П. За обновяване на софтуера трябва да имаш Data Cable.

Пич тва е телефон!Е все пак е Сименс. biggrin.gif    Не става освен ако...... не си изтеглиш софтуер 55-а версия но сега точно забравих сайта.

П.П. За обновяване на софтуера трябва да имаш Data Cable.

<{POST_SNAPBACK}>

MP3 - 65/70 серия не чете!!!! А за екстрите които се изброиха тук(+ video 3gp, освен MP3) C65 чете от 50-та версия нагоре...

Редактирано от koncat (преглед на промените)

е аз wav съм пробвал и си става. правя си ги сам фаиловете с неро соунд нещо си и са със супер ниско качество :)

но ги чете за мп4 не съм се сетил да пробвам но ако ми дадат пак ирда ще пробвам :hush:

cool.gif Аз си ги правя със Xilisoft 3GP Video Converter. Макар, че той е за клипове основно във 3gp формат. Стова ако знаете само какъв жесток клип от 2:01 мин. и разбер 2.69Мбайта си направих само. cool.gif Само ви трябва код и име ако искате да правите по гомеми от 2:01 мин.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.