Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

LCD монитор на 1680x1050

Featured Replies

Бихте ли ми препоръчали LCD на 1680х1050 с DVI, по възможност до 400лв.

Този монитор става ли http://www.jarcomputers.com/p_MON22SAMSM2253BW? :whist:

Редактирано от rqc3r (преглед на промените)

ако малко се зачетеш по надолу (пише: Koй Монитор?!)ще видиш че samsung не са добър избор. cool.gif

Дай монитор,който е до 400 лв и е по-добър като характеристики и качество ? :clap:

Дай монитор,който е до 400 лв и е по-добър като характеристики и качество ? :)

Като характеристики не може ... но като качество ... Самсунг никви ги няма в постоянството.

Има Асус в мост за малко над товята сума, към 430 лв. В пъти по-добър избор.

LCD Samsung никога човече,поне не в този век.Може и да се научат да правят качествени LCD-та,но кога ще стане не се знае.А относно добрите параметри,ами нали с нещо трябва да хванат окото на потребителя иначе кой ще ги купи. :P Иначе в качеството хич ги няма.Но ако ти се ходи скоро и често в сервиз давай вземи си Samsung и после се сърди на себе си.

Редактирано от anatoliman (преглед на промените)

• Автор

Имам само един последен въпрос преди да купя монитор. :) Най-лесно ми е да купя ASUS от мост, затова реших да видя какви модели предлагат, но така и не разбрах едно защо монитор със сходни характеристики, дори с по-добър контраст е по-евтин.

Гледах крайните цени за купувачи и ето резултатите:

VW221D* - 352 лв. подробни спецификации

VW222S - 424 лв. подробни спецификации

*Като изключим, че този монитор е 21.6", а не 22" по параметри е сходен с VW222S, дори контрастът му е по-голям 5000:1, a и Pixel Pitch: 0.277mm което доколкото знам е по-добро, то тогава защо е с 70лв. по-малко? Да не би на VW222S да не му е актуализирана цената, или само вградените колонки му вдигат цената?

П.П. ОТ тази "Trace Free Technology" при VW222S въобще има ли нужда, тя спомага за не размазване на картината при бързо движещи се обекти (при игрите), но нали при всеки 5ms монитор няма размазване или поне човешкото око не го вижда? :rolleyes:

Редактирано от rqc3r (преглед на промените)

П.П. ОТ тази "Trace Free Technology" при VW222S въобще има ли нужда, тя спомага за не размазване на картината при бързо движещи се обекти (при игрите), но нали при всеки 5ms монитор няма размазване или поне човешкото око не го вижда? :rolleyes:

img7.jpg

Определено има нужда от тази технология. :) А защо първият е по-евтин ... ако не се лъжа е по-стар модел, а и няма колонки biggrin.gif Айде че закъснях за училищe biggrin.gif

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Що ми се струва,че нещо се заблуждавате относно Самсунг.Те правят матрици за повече от половината от производителите на монитори,примерно марката монитори Леново на IBM,ползват техни матрици от край време.Или искате да кажете,че самата сглобка на Самсунг куца!?

Бихте ли ми препоръчали LCD на 1680х1050 с DVI, по възможност до 400лв.

Този монитор става ли http://www.jarcomputers.com/p_MON22SAMSM2253BW? :)

Навремето от покупката на точно този монитор ме спря разликата в градусите, и си взех http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=533333

Или искате да кажете,че самата сглобка на Самсунг куца!?

Определено нещо куца, а какво е ... дори и тия в сервизите не казват и ти дават нов (или се измъкват и нищо не ти дават) :)

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Що ми се струва,че нещо се заблуждавате относно Самсунг.Те правят матрици за повече от половината от производителите на монитори,примерно марката монитори Леново на IBM,ползват техни матрици от край време.Или искате да кажете,че самата сглобка на Самсунг куца!?

Точен отговор, а от мен - дори сглобката не куца, мониторите на Самсунг са от най-добрите на пазара, лошото е, че не се отнасят добре с тях при доставката на самия дистрибутор.

Ей така се сваля реномето на една марка, аман от глупости!

Понеже скоро ще си взимам и аз нов монитор и съм си харесал това - http://voodoo.bg/categories/267/products/6222 съмнявам се защо vodoo го дават на толкова ниска цена или и те са като техно**** ?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.