Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помогнете 1,2,3 и джоистика не работят

Featured Replies

Имам телефон сони ериксон к310 и 1,2,3 джоистика на горе и на дясно и копчето за дигане на разговорне работят .Намокрих го в един дъжд и 1 ден го оставих да си почине и на следващия ден стана това. Оставих го после на село за 2 месеца и работеше добре за около 3 часа докато не го изключих.И когато го включих пак същата работа.

КАК ДА ГО ПОПРАВЯ АКО ЗНАЕТЕ.

Не се и поправя...на мой приятел на к510i също под проливен дъжд му влезе вода покрай джойстика и в сервиза се оказа,че платката е корозирала и може да се закрепи да работи,но гаранция не дават,включително и тази с която си го купил отпада.

При него джойстика превърташе сам,не можеше една игра да се пусне.Това е проблем на Ерикссон се оказва.

Та като ти казва и преди мене отърви се от него за 20 лева и мисли за друг телефон.Новите ериксони са със сензорни бутони - тоя проблем не ги лови.

На мене преди 3 години един самсунг(не помня модела щото не го ползвам аз-разгъващ се) му намокрихме клавиатурата и само два бутона работеха.занесох го в сервиза на самсунг(младост 1),гаранцията отпада ми казаха,оправиха я клавиатурата...даже препоръчаха да взема нова батерия - тогава нямах пари и не взех,но сестра ми още го ползва със същата батерия.

Редактирано от манол (преглед на промените)

Аз имх впредвид че един познат ме помоли да дам к500 на ремонт(много беше зает) като не работиха бутоните около джойстика и за 20лв. ги оправиха и също не дадоха гаранция че ще работят.Ако на този етап можеш да си позволиш нов телефон вземай ако ли не сервиза и стискане на палци да се окаже успешен ремонта.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.