Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да си изтрия Lilo-то ?

Featured Replies

Бях на линукс и под уиндоус със партишъм меджик си изтрих линукс дяловете но сека остана лило-то и много ме дразни как мога да го изтрия ?

Нестава !

<{POST_SNAPBACK}>

Нали в дос-режим пишеш горепосочената команда?

нали пишеш fdisk /MBR с главни? и под DOS?

Друг вариант е с някой диск от поредицата Hirens да коригираш това с Boot maneger

Уина засича ли от Control panel/System/ Advanced/ Settings{3toto}/ даденото BOOT menu ?

А дали LILO e записано в MBR? Защото при инсталация то дава няколко опции и ако си го записал на партишана на Линукса с fdisk /MBR няма да стане! За съжаление обаче в такъв случай не знам как можеш да го премахнеш.

Успех!

Бях на линукс и под уиндоус със партишъм меджик си изтрих линукс дяловете но сека остана лило-то и много ме дразни как мога да го изтрия ?

<{POST_SNAPBACK}>

А дали LILO e записано в MBR? Защото при инсталация то дава няколко опции и ако си го записал на партишана на Линукса с fdisk /MBR няма да стане! За съжаление обаче в такъв случай не знам как можеш да го премахнеш.

Успех!

<{POST_SNAPBACK}>

duhast, чети постовете на потребителите преди да отговаряш!

<{POST_SNAPBACK}>

Хм до сега не съм имал проблем да трия с fdisk /mbr след като реша да махна линокса та да може брат ми да си играе НБА200*.Както пише тук The fdisk /mbr command only re-writes the MBR on the system drive (DISK-0) using BIOS calls. You cannot specify any other drive for the fdisk /mbr command to operate on other than DISK-0, не виждам никаква причина да не става.

• 2 седмици по-късно...

Вкарай си диска с XP-to (предполагам че е boot) и след като те пита къде да инсталира оп.система го спри .Би трябвало да се махне Lilo-то

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.