Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся драйвери за MSI MEGABOOK EX610-019/060

Featured Replies

Здравейте колеги, търси драйвери за тази машина, че загубих мойте. Ако има някой колега с такъв лаптоп, ако е възможно нека ги качи някъде аз ще ги сваля.Търсих и в сайта на MSI,но не са пълна версия там, няма за видеото за харда, просто грозна работа.Предварително благодаря на всички отзовали се

съжалявам, че спамя допълнително, но забравих да дам линк към лаптопа. Ето го и него дано помогне на хората отзовалисе на молбата ми. http://www.2be.bg/notebooks.php?open=97

Здравейте колеги, търси драйвери за тази машина, че загубих мойте. Ако има някой колега с такъв лаптоп, ако е възможно нека ги качи някъде аз ще ги сваля.Търсих и в сайта на MSI,но не са пълна версия там, няма за видеото за харда, просто грозна работа.Предварително благодаря на всички отзовали се

съжалявам, че спамя допълнително, но забравих да дам линк към лаптопа. Ето го и него дано помогне на хората отзовалисе на молбата ми. http://www.2be.bg/notebooks.php?open=97

Скоро се трепах с един такъв, но ER710. Видеото му беше ATi Radeon Xpress 1270 VGA и драйвери взех от сайта на ATI, но от тази секция. Гледам, че твоята е ATI M72M VGA. На тебе предполагам ти трябват за XP-64 битов?!

Редактирано от icemans (преглед на промените)

• Автор

благодаря за отговора, трябват ми за хп 32 бита, видеото е мобилити HD2400.

Редактирано от g22 (преглед на промените)

Здравей колега, ето линк към драйверите за лаптопа ти. Аз ползвам същия вече 7 мес., като ги дръпнах точно от там и те уверявам работят без проблем (поне тези за ХР-32):

http://global.msi.com.tw/index.php?func=do...mp;prod_no=1316

Хм! И аз виждам, че в сайта твоят лаптоп го дават с ATI M72M VGA и има драйвери за него. Щях да ти давам линка, който ти е дал adasha. Пробвай от там - има ги за 32 битов!

• Автор

благодаря на всчки помогнали :wors:

• 3 месеца по-късно...

Търся драйвър за същия лаптоп, но за ТВ-тунера му. Не съм съвсем сигурна дали има такъв, в книжката пише, че зависи от конкретната страна. Обаче точно до експрес кард слота има нещо като антенен вход - в ляво от firewire-а. Изтеглила съм всички драйвъри, които ги имаше на сайта, но този тунер не иска да тръгне.

• 1 месец по-късно...

Лоши новини! Най-вероятно НЯМА Тв Тунер! В смисъл,ако имаш тв тунер ще ти е изрично указано още при покупката, а що се отнася до антенния вход - хората просто са го поставили,защото не им струва много да се прави машинката с един базов корпус,пък вече да му слагат различните екстри, за разлика от варианта да има няколко корпуса...

А ако g22 още следи тоя форум - Пробвай на www.donatargue.com за по-новите драйвери,защото май няма да видим официално нещо повече от Каталист7.1 и за това ползвам ДНА-Каталист9.1(скоро минавам на 9.2)!

##Ve4e sum na 9.2 i raboti bezproblemno##

Редактирано от bk109 (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.