Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся: SATA драйвер за дъно ASUS P5K/EPU

Featured Replies

Я дайте едно рамо насам, моля ви се :lol6: Мъча да инсталирам едно ХР, ама не ми засича харда (знам само, че е SATA и е 500 GB). Даже и в БИОСа не го засича. Мисля да пробвам с F6 да сложа драйвери за Sata-та , но не мога да открия такива. Приемам всякакви бележки и забележки, доста ми е спешно да го свърша до обяд този компот :lol6:

Щом биоса не го засича, драйвера няма да ти помогне!

Провери дали всичко е включено като хората (захранване, кабеляци и всякакви такива) !

Редактирано от Filip84 (преглед на промените)

• Автор
Щом биоса не го засича, драйвера няма да ти помогне!

Провери дали всичко е включено като хората (захранване, кабеляци и всякакви такива) !

И аз това си помислих, ама е в гаранция и няма как да го отворя понеже не е мой. Мерси сега ще се обадя на онея рибари дето са го правили :lol6:

като се появи харда в биоса и ако пак иска драйвери за него пробвай да сложиш на дискетка това (ама го разархивирай :Р)

Ето и линк за драйверите на Р5К

Има готови файлове Windows with Sata driver's - може да пробваш и така. Аз веднъж имах същият проблем и така се оправи!

• Автор

Обадих им се на хайваните и те викат ами отвори го и виж дали е вързан както трябва, не се притеснявай за лепенките. Отворих го смених кабелаците с такива, котио работят, пак не го засича. Смених харда с такъв, който работи и пак не го засече, така че им звъннах да дойдат да си го взимат и да го оправят.И сега аз се чудя...как може да продадеш компютър, който не си проверил дали работи, т.е. те може да са го пуснали, да видят, че зарежда, ама до там. Всъщност....нали са си взели парите....кво им пука...Добре че не е мой компа, щото щях да ги изрина :P Мерси на всички, които помогнаха

П.С. Аз мисля, че дъното не е в час, а вие ? ;)

Редактирано от qpqpqp (преглед на промените)

• Автор
като се появи харда в биоса и ако пак иска драйвери за него пробвай да сложиш на дискетка това (ама го разархивирай :Р)

Ето и линк за драйверите на Р5К

Ама тези драйвери са за Asus P5K, а това дъно, за което говоря е P5K/EPU, мислиш ли, че тези ще станат? Иначе в сайта не успях за P5K/EPU да намеря, може нещо да съм сляп, ама така ми се струва. ohmy.gif

Да не би някой да е изклкючил SATA контролера в BIOS-a? :clap:

Точно че и аз не намерих за EPU ... пробвай с тези :) А може и пак да се обадиш на градинарите да си поискаш диска с драйверите...

• Автор
Да не би някой да е изклкючил SATA контролера в BIOS-a? :P

Включен беше контролера в биоса :angry: преди малко върнаха компа от ремонта. Сменили са дъното. Нямам никакви проблеми в момента. Много ви благодаря за съдействието :angry:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.