Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за смяна на софтуер на SE к310i

Featured Replies

Значи въпроса ми е мога ли да използвам Update Service за да сложа нов софтуер на телефона си.....

С уточнение телефонът е к310i(Vodafonе-ския от мтел) мисля да му сложа софтуер на w200 защото по интернет четах че така паметта ставала от 15 на 27 МБ + други промени .......

Или ако не може през ъпдейт сървиз много ви се моля някой да ме намери в Skype - loc_dogy и да ми каже подробно как стават работите че не искам да си прецакам телефонът не ми се чака 2 седмици докато ми го върнат .....Благодаря предварително. :)

За смяната на софтуер или ( flash-ване) съм чел но вече един път си прецаках телефона не искам втори път sad.gif

Редактирано от loc_dogy (преглед на промените)

Значи въпроса ми е мога ли да използвам Update Service за да сложа нов софтуер на телефона си.....

С уточнение телефонът е к310i(Vodafonе-ския от мтел) мисля да му сложа софтуер на w200 защото по интернет четах че така паметта ставала от 15 на 27 МБ + други промени .......

Или ако не може през ъпдейт сървиз много ви се моля някой да ме намери в Skype - loc_dogy и да ми каже подробно как стават работите че не искам да си прецакам телефонът не ми се чака 2 седмици докато ми го върнат .....Благодаря предварително. :brick wall:

За смяната на софтуер или ( flash-ване) съм чел но вече един път си прецаках телефона не искам втори път sad.gif

Паметта няма как от 15 да стане 27MB! Това е смешно!

• Автор
Паметта няма как от 15 да стане 27MB! Това е смешно!

точно обратното драги ми приятелю става въпроса ми е как да си флашна телефона защото тези инструкции който хората по интернет пишат са доста объркани и са понякога неточно коментара ти бе напълно излишен :lol6:

Цък

:gift::lol6: :lol6:

А ако го флашнеш педесетина пъти дали паметта ще стане един гигабайт? Абе и аз съм фен на Металика, ама не ми е разбъркала толкова много мозъка :-)

П.П. Приятно е човек да се посмее в събота сутрин, докато е на работа :-)

• Автор
:P:lol6: :lol6:

А ако го флашнеш педесетина пъти дали паметта ще стане един гигабайт? Абе и аз съм фен на Металика, ама не ми е разбъркала толкова много мозъка :-)

П.П. Приятно е човек да се посмее в събота сутрин, докато е на работа :-)

като гледам доста ти е размътена главата....

има хора правили са го поствали са видео казват че става защо ще ми е да правя тема да сушам мненията на хора който за пръв път го чуват това .....С смяната на софтуер от к310 на в200 вградената ФЛАШ памет става 27 МБ

Предимства:

1. Получавате Walkman Player v.1.0

2. Може да използвате Flash Теми и Тапети.

3. Получавате 27 МБ памет (при К310 тя е 13 МБ).

4. Телефонът ще работи много по-бързо.

5. К310i има български език, но не може да пишете с български букви. Е, ако флашнете до W200 ще можете и да пишете на български.

6. Софтуерът ще бъде CID52.

П.П Мда приятно е на теб а на мен ми трябва решение по проблема ако разбираш какво имам предвид :)

УМОЛЯВАМ сериозните потребители разбиращи от флашване да се включат в темата По възможност да се свържат с мен по skype за да ме инструктират по подрбно върху процеса на смяната на софтуера ......Предполагам че съм се изказал ясно и точно за да не буди това постове като горните два :clap:

:speak: Извинявай майсторе, хал хабер си нямам от флашване. Няма да се мешам вече, само ще се смея :-)

Редактирано от nighty (преглед на промените)

• Автор
:speak: Извинявай майсторе, хал хабер си нямам от флашване. Няма да се мешам вече, само ще се смея :-)

ако бях майстор най-вероятно тази тема нямаше да съществува :speak: и така като гледам никой май няма да ми помогне и така де не видях къде му е смешното ама давай и аз покрай тебе ще се смея

Смешното е че дрънкаш глупости. Не можеш софтуерно да разшириш нещо хардуерно. Ако ставаше така, производителите на памети и харддискове щяха да фалират. Ако това, което си написал е така, то тъпия телефон си има тази памет, но при флашването му явно не се качват всички теми, картинки и т.н. и се освобождава място :-) Следващия път мисли, преди да пишеш. Иначе ще си като от графата "Градски легенди" - един ми каза, че един му казал, че един му казал... А доказвай после, че нямаш сестра. Айде успех с флашването.

Edit: Само да ти кажа по темата, че със SEUS можеш да си ъпдейтнеш софтуера, но ще си е за k310, няма да стане W :-) Във флашването му е майката :-)

П.П. Абе от какъв зор си купувате телефони с по няколко мегабайта памет??? И за какво ти е Walkman Player 1.0 с тия мижави 27 мегабайта??? Колко песни ще си запишеш? 5? 6?

Редактирано от nighty (преглед на промените)

• Автор
Смешното е че дрънкаш глупости. Не можеш софтуерно да разшириш нещо хардуерно. Ако ставаше така, производителите на памети и харддискове щяха да фалират. Ако това, което си написал е така, то тъпия телефон си има тази памет, но при флашването му явно не се качват всички теми, картинки и т.н. и се освобождава място :-) Следващия път мисли, преди да пишеш. Иначе ще си като от графата "Градски легенди" - един ми каза, че един му казал, че един му казал... А доказвай после, че нямаш сестра. Айде успех с флашването.

Edit: Само да ти кажа по темата, че със SEUS можеш да си ъпдейтнеш софтуера, но ще си е за k310, няма да стане W :-) Във флашването му е майката :-)

П.П. Абе от какъв зор си купувате телефони с по няколко мегабайта памет??? И за какво ти е Walkman Player 1.0 с тия мижави 27 мегабайта??? Колко песни ще си запишеш? 5? 6?

добре защо трябва да се правиш че разбираш от всичко при положение че вече храта са го правили и са поствали видеота и хиляди объркващи глупости направо беше грешка че я постнах тази тема само да влезнеш да пишеш ненужни неща ..... Да вземе да влзене един разумен човек да напише как става ама няма

П.П и ако ти е въпроса за паметта не е затова просто телефона ми започна да прави доста глупости напоследък пускам

го след зареждане и треа да го чакам по 5 минути и малко повече че да се включи ..... Другото почна да ми дава и граифчни грешки примерно като си влизам в главното меню иконата на съобюенията и органайзера излизат черни квадрати и донякъде се дразня от това ......... И ти да си на мое място не мислиш ли че ще е хубаво да си сменям софтуера

добре защо трябва да се правиш че разбираш от всичко при положение че вече храта са го правили и са поствали видеота и хиляди объркващи глупости направо беше грешка че я постнах тази тема само да влезнеш да пишеш ненужни неща ..... Да вземе да влзене един разумен човек да напише как става ама няма

П.П и ако ти е въпроса за паметта не е затова просто телефона ми започна да прави доста глупости напоследък пускам

го след зареждане и треа да го чакам по 5 минути и малко повече че да се включи ..... Другото почна да ми дава и граифчни грешки примерно като си влизам в главното меню иконата на съобюенията и органайзера излизат черни квадрати и донякъде се дразня от това ......... И ти да си на мое място не мислиш ли че ще е хубаво да си сменям софтуера

Аз бих казал че е добре да го смениш, но за този телефон Walkman Player е напълно излишен. С толкова памет най-много да имаш 8 песни. Щом ти дава дефекти го флашвай, но поне да работи нормално, не само за да имаш Walkman player и уж паметта да се качи до 27MB което за мен е невъзможно.

ПП Щом те дава дефекти го смени поне за W200i който е най-евтиния от W серията и ще имаш 27MB + допелнителна памет карта от 256MB (в комплекта) Тогава се заслужава Walkman player :speak:

Бе оставете го да си флашне телефона бе хора.Кво се косите за него cool.gif

Абе човек първо прочети тази тема, виж ок кого е написана, задай си културно въпроса без да спориш за глупости и мисля че ще получиш помощ.

• Автор

Добре явно съм объркал мнението си за nighty и така да задам културно въпроса си ...

Ще ми помогне ли някой при това да си флашна телефона от к310 на w200 .....

И много ще помоля този някой да се свърже с мен по скайп за да ме инструктира върху това което трябва да изтегля инсталирам и така нататък защото не мога сам .....

П.П гледах един видео тъториал ама не ми се изясняват нещата като какъв софтуер трябва да изтегля за телефона си откъде

и малко работата с XS++ не ми е ясна и какво са тези customization pack ..... Явно съм много зле с операции свързани с GSM и се извинявам на потребителите в тази тема ( за които се съмнявам че повече ще ми обърнат внимание ) Ама се опасявам че па ще прецакам телефона и няма да има с какво да говоря ....... Просто умолявам Ви да ми помогнете ...

Добре явно съм объркал мнението си за nighty и така да задам културно въпроса си ...

Ще ми помогне ли някой при това да си флашна телефона от к310 на w200 .....

И много ще помоля този някой да се свърже с мен по скайп за да ме инструктира върху това което трябва да изтегля инсталирам и така нататък защото не мога сам .....

П.П гледах един видео тъториал ама не ми се изясняват нещата като какъв софтуер трябва да изтегля за телефона си откъде

и малко работата с XS++ не ми е ясна и какво са тези customization pack ..... Явно съм много зле с операции свързани с GSM и се извинявам на потребителите в тази тема ( за които се съмнявам че повече ще ми обърнат внимание ) Ама се опасявам че па ще прецакам телефона и няма да има с какво да говоря ....... Просто умолявам Ви да ми помогнете ...

И аз търся помощ понеже искам да си флашна тела k750 но и аз като тебе не знам как

• Автор
И аз търся помощ понеже искам да си флашна тела k750 но и аз като тебе не знам как

ами аз имам един приятел който си е флашнал неговия к750 на w800 ама го няма целодневно в скайп и са виждаме много рядко апак и най-вероятно не му се занимава да каже как става работата най много един два пъти се виждаме на две седмици

Твърде невероятно ми се струва това с памета.

според мене това е невазможно просто пълен апсурд.

ПП: пробваи и кажи дали и аз да търся нещо такова за моя телефо :sobbing:

• Автор
Твърде невероятно ми се струва това с памета.

според мене това е невазможно просто пълен апсурд.

ПП: пробваи и кажи дали и аз да търся нещо такова за моя телефо :zipper:

ами тръгнах да пробвам да флашвам с XS++ ама ме изхвърля от програмата защото нямам инсталирани драйвери за телефона ( намерих ги обаче не става да ги ъпдейтна чрез Device Manager така че или у някои приятел ще пробвам по-късно или като си преинстална следващия път Уина (ама май няма да е скоро ) така че успех пробвай сам

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.