Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

проблем с звука на 5+1 Creative T6100

Featured Replies

Купих си 5+1 Creative T6100 и при свързването тръгва буфера и предните две колонки Пренастроих от контролния панел звука на 5+1 обаче нищо не стана,като сменям кабелите отзад на компютъра почват да свирят задните Бихтели дали съвет Благодария предварително

Откажи се от MP3...при положение че са старео...помисли малко. Пусни си един ДВД филм с 5.1 звук и всичко ще тръгне. Или виж дали на колоните няма опция за миксиране на каналите, така стереото ще излиза през всички колони.

• Автор
Откажи се от MP3...при положение че са старео...помисли малко. Пусни си един ДВД филм с 5.1 звук и всичко ще тръгне. Или виж дали на колоните няма опция за миксиране на каналите, така стереото ще излиза през всички колони.

Това го раэбрах ,но някъде във форума четох эа някакъв АС3 филтър, които ги включва принудително.Энаете ли нещо по въпроса?

инсталирай си AC3Filter и ще чуеш 5.1

• Автор
38bec0c4c57e5e43.JPG

Пробвай така мисля че е това което се опитваш да направиш...

обаче каде се намират тези настроики,защото аз не мога да ги намеря.В контрол панела ли каде?

Извиняваите ако ставам досаден,обаче от къде мога да го намерия този филтър.И как се процедира след това

• Автор

къде мога да го намерия този филтър.И как се процедира след това.Ако може да ми го обясниш малко по подробно,че не съм много в час.

• Автор
Свалих го този филтър,инсталирах го обаче не знам как да работя с него.Какво да направя сега

Аз не разбрах с вградена звукова карта ли си или с някоя друга, или с Creative? Не знам дали си чел преди да вземеш този модел колони, с който съм аз biggrin.gif, но най-добре си се подкарват, или поне звука се контролира по-лесно с карта Creative. Ако можеш да отделиш някой лев, дори и най-евтиният модел карта Creative Audigy тук е доста по-добре от вградената, аз съм с така карта от доста време и съм много по-доволен, а и звукът е по-плътен. Успех! :cheers:

Редактирано от life_alert (преглед на промените)

• Автор
Аз не разбрах с вградена звукова карта ли си или с някоя друга, или с Creative? Не знам дали си чел преди да вземеш този модел колони, с който съм аз biggrin.gif, но най-добре си се подкарват, или поне звука се контролира по-лесно с карта Creative. Ако можеш да отделиш някой лев, дори и най-евтиният модел карта Creative Audigy тук е доста по-добре от вградената, аз съм с така карта от доста време и съм много по-доволен, а и звукът е по-плътен. Успех! :baby:

С най-обикновенна сам.С компютъра си е,най-обикновенна 6-канална.Проблем ли ще е?

С най-обикновенна сам.С компютъра си е,най-обикновенна 6-канална.Проблем ли ще е?

Ами зависи какви настройки има самата карта, по принцип не е проблем, но на скрийншота даден от zarnaudov се вижда настройката на EAX контрола, чрез който стерео звукът се миксира по каналите. Лошото е, че софтуерът върви само с карта на Creative.

П.П. Ето и един скрийшот от мен: creativebv3.jpg на него се виждат някой от настройките, а оцветената в червено отметка се слага именно, когато човек иска стерео сигналът да свъри на всички канали.

Редактирано от life_alert (преглед на промените)

• Автор
Ами зависи какви настройки има самата карта, по принцип не е проблем, но на скрийншота даден от zarnaudov се вижда настройката на EAX контрола, чрез който стерео звукът се миксира по каналите. Лошото е, че софтуерът върви само с карта на Creative.

П.П. Ето и един скрийшот от мен: creativebv3.jpg на него се виждат някой от настройките, а оцветената в червено отметка се слага именно, когато човек иска стерео сигналът да свъри на всички канали.

Ами с този ас3 филтър ще стане ли?Аз го свалих ама незнам какво да го правя.Аиде кажете какво да рпавя че се побърках вече.Кажете някои вариант с филтъра

Редактирано от sleyd (преглед на промените)

• Автор

Можеш ли да ми кажеш как да го използвам ас3 филтъра

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.