Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

[Lineage 2] Кой хроникъл предпочитате?

Featured Replies

Кой хроникъл предпочитате между:

Chronicle 1

Chronicle 2

Chronicle 3

Chronicle 4

Chronicle 5

Interlude

Kamael

Hellbound

Gracia

И защо? А какви сървъри предпочитате? Бавни(х10), средни(х30) или бързи(х5000 и нагоре)?

:)

Има малко пояснения по въпроса ... Line][Age има само пет хроникъла ( серията Lineage II : The Chaotic Chronicle ). Сега вече стана Lineage II : The Chaotic Throne, като са грешни названията Line][Age C6, C7 и т.н. След Chronicle 5: Oath of Blood всичко е Throne 0,1,2,3 и т.н. Затова се казва Т0 (Interlude), Т1 (Kamael), Т1.5 (Hellbound) и вече T2 (Gracia) ...

Аз имам един любим Chronicle и един Throne - Chronicle 4: Scions of Destiny и Throne 0: Interlude ...

За Chronicle 4 няма какво да обяснявам, това си е класика ... Откакто го накрадоха от официалният, всички L2j сървъри са на него, а всички след това са моднат C4 ... Сега някой ми разправят че и Interlude платформите били офи, не знам, може ... Въпроса е че моднат от C4 или офи, Throne 0 е едно много добро попадение, на което бих играл винаги. След него с тоя Kamael и другите простотии, засраха играта. То не беше нови интерфейси, не беше нови раси, скилове, глупости и от Line][Age (пример за наистина добро MMORPG), пак заприлича на поредното корейско MMO, което духа по дефолт. Затова и спрях да я играя. Новите играчи не могат да го усетят това нещо, защото не са играли старите версии, но който е от C3,C4, знае за какво говоря ...

Относно сървърите - 100% офи т.е. X1 ... Сега някой път са добри и "по-бързи" сървъри X30-X40, но там се губи смисъла на играта. Нито RP, нито PVP ... Играл съм и на PVP сървъри (X300 и нагоре), но обикновено са вбозяни L2j, които стават само за седмица, две, да радваш там на ламерско PVP и да тъпееш.

Поздрави, FEarBG ...

• Автор

Ами да това е моя грешка за хроникълите! :ph34r:

Иначе да разбирам лично аз за какво говориш.. на мен любимите са ми C3 и C4 (по точно от C1 до C4) това е... всичко останало никак не ми харесва.. иначе бих си играл 1 месец да оправя до край кодовете на l2j но само като се сетя ,че никой няма да играе C3/C4 (или пък С1 biggrin.gif) и няма смисъл да се занимавам.. аз главно заради това направих тая тема .. за да разбера има ли смисъл да си запълвам времето и с тази цел! Иначе имам възможноста имам си знанята.. само желанието трябва да ми се създаде от някъде! :)

най-много предпочитам хроникъл 4 сървър по 4х-7х без клас мастъри всичко нормално

Редактирано от loc_dogy (преглед на промените)

• Автор

Хмм... сигурно още около 10-15 човека и може да направиме някой друг свестен сървър! biggrin.gif

Аз лично харесвам сървърите от C1 до C4 защото на горе всичко става боза.. А до колкото rate предпочитам 10x-15x

• Автор

Ей лудаци създавате ми желанието да пуснеме едно форумче на безплатен хостинг да пуснеме едно диво класик сървърче па ако тряя една година ше си играя да го правя уникален.. нещо тия дни пак се зарибих по Lineage 2.. ама не искам тия грация.. хел баунд камаел... и т.н.

Ако има навитаци за това .. да казват! :)biggrin.gif

Редактирано от Darkyy (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...

аз ти препоръчвам интерлуде или камел

а да ако искаш на ниски рейтове интерлуде и мога да ти дам хубав сервер и ще пиша на 1 от 1 клан да те вкара БГ е и ще те облекат за 1 седмица мах пиши ми на ЛС

Преди 4 години играех лудо Л2 само C3 и C4. За C4 няма какво да говорим най - добрия хроникъл :huh:

Редактирано от `ELvisSs^^ (преглед на промените)

• Автор

За мене С3 си остава по-добър от С4 ,но С4 го обичат повече заради олимпядата... такива екстри нямаше в С3 и беше мисля,че по интересно..

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.