Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Искам да направя компютера си с 2 операционни системи!

Featured Replies

Значи, преди време един приятел ми каза да опитам убунту и направо се влюбих много ми харесва и не ми се ще да използвам никоя друга операционна система. Но просто нуждите ми на геимър не позволяват това да се случи та искам да си направя компютера с 2 операционни системи или така наречения dual boot. 1-во не исках да махна убунтуто но разбрах че няма начин да инсталирам windows на него и трябва да форматирам и да инсталирам първо windows и после пак убунту. Ок направих го но от тук почнаха мъките. За мен няма значение Виста или ХП но съм фен повече на ХП. Та за това почнах първо с него но ми дава грешка точно когато ще стартира windowsa един син екран точно не си спомням каква е грешката. А да забравих да кажя че пробвах преди това да направя от убунту нов диск и да инстална хп и пак ми изкара същата грешка и понеже един приятел ми каза че windows под убунту е много трудно да се инсталира даже невъзможно и реших да форматирам. После си казах ок компютера ми доиде с vistа от която смених на убунту и помислих че може компютера нещо да не е приятелски настроен с ХП и за това си взех виста викам тъкмо да използвам оргиналния код който идва с пс-то... Но ето сега се опитвам да подкарам виста но диска не иска да буутва пробвах го на други компютри буутва си идеално а съм 100% сигурен че двд-то не е прецакано щото компютера е на няма и месец а и пробвах и да сменя двд драйва с този на другия компутер (имам 2 двд-та в нас) и пак не става показва ми един черен екран с една чертичка дето мига и нищо все едно писмо от умрял. Та моля за помощ както казах не ме интересува дали е vista или xp просто искам пак да сложя windows на пс-то ми.

Едит: сега гледам пс-то като му сложих диска на виста изписа "PXE-E52: No boot filename received" ...

Редактирано от dj_ee3 (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Първо xp после линукса. Виж си партитишана на xp-то какъв е. Дали може да се бутва от там.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.