Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с драйвър за видео-карта

Featured Replies

От 1 месец имам лаптоп, и днес се наложи да го преинсталирам поради това че бях качил 2 операционни системи и се активираха едновременно(така и не успях да изтрия едната)

Проблемът беше че много бавеше.

Сега при преинсталацията всичко е ОК, единствено ми дава грешка с адаптора на видео-картата, проблем какъвто до вчера нямах.

Картата е GeForce 8400 GS и от оригиналните драйвъри като ги кача макс.резолюция е 1440х900 а монитора работи на 60херца (все си мисля че преди не беше така)

Свалям оттук новия драйвър за картата, но отказва да се инсталира, независимо дали съм махнал онзи от диска или е качен

Става въпрос за 32битова Виста

Здравей,пробвай с по стар драйвер на видеото ,пробвай с този от диска,но първо изтрий предишни (ако има такива).Аз също не мога да качвам резолюцията повече от 1400/900 с новите драйвери.

• Автор

т този от диска постигам такава резолюция и 60херца на монитора

Проблема е че качеството на филмите на десктоп-РС ми е доста по-добро при това положение от това на лаптопа, а аз съм го взел основно за филми и интернет

Разликата в качеството може да се дължи на кодеците които ползваш, а не на видеодрайвера. А честотата при LCD дисплеите не е от значение и 60Hz са напълно достатъчни и нормални за лаптоп. А поне да беше споменал и модела на лаптопа и модела на десктоп монитора ти. Това че ти си искал да вземеш лаптопа предимно за филми не означава автоматично, че трябва на лаптопа да изглеждат по-добре. В видеодрайвер си свали от сайта на производителя на лаптопа ти.

Послушай bachovacho. Мойта стара нвидия FX5200 категорично отхвърляше всички драйвери различни от тези, които са в диска и. :angry:

От 1 месец имам лаптоп, и днес се наложи да го преинсталирам поради това че бях качил 2 операционни системи и се активираха едновременно(така и не успях да изтрия едната)

Проблемът беше че много бавеше.

Сега при преинсталацията всичко е ОК, единствено ми дава грешка с адаптора на видео-картата, проблем какъвто до вчера нямах.

Картата е GeForce 8400 GS и от оригиналните драйвъри като ги кача макс.резолюция е 1440х900 а монитора работи на 60херца (все си мисля че преди не беше така)

Свалям оттук новия драйвър за картата, но отказва да се инсталира, независимо дали съм махнал онзи от диска или е качен

Става въпрос за 32битова Виста

На мен често ми се налага да инсталирам или преинсталирам лаптопи и си мисля, че няма как да ти даде повече от 60 херца при тази резолюция. CRT-тата все още са по-добри в тази част. Моя монитор например при 1600х1200 държи 100 херца, а при по ниска резолюция може дори да достигне 200 херца. Ето това лаптопите и TFT-тата още не го могат. За драйвъра, ако те притеснява, го деинсталирай в сейфмод и после би трябвало да нямаш проблеми с инсталацията на другия.

Редактирано от pataran (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.