Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

тарся инструкции за двд камера вдр д160

Featured Replies

имам двд камера панасоник вдр д160 и немога да подкарам записаните дискове нито на компа нито на двд-то.просто не ги разчита.дали някои може да ми каже нещо по вапроса.благодаря.

имам двд камера панасоник вдр д160 и немога да подкарам записаните дискове нито на компа нито на двд-то.просто не ги разчита.дали някои може да ми каже нещо по вапроса.благодаря.

Явно ще се правим на екстрасенси пак....Това което прочетох за въпросната камера ме навежда на мисълта че нямаш необходимия софтуер за гледането на компа.За ДВД,не е лошо да кажеш какво е и какви формати чете.

• Автор
Явно ще се правим на екстрасенси пак....Това което прочетох за въпросната камера ме навежда на мисълта че нямаш необходимия софтуер за гледането на компа.За ДВД,не е лошо да кажеш какво е и какви формати чете.

нямам софтуер на камерата за гледане на компа,нито инструкция за ползване кам нея.двд-то е наи обикновенно,за него нищо немога да кажа сас сигурност.с дискове; двд-rw нетрагват,а дискове двд-ram трагват на компа но само с картина без звук,иначе пробвах всичко и нестава

нямам софтуер на камерата за гледане на компа,нито инструкция за ползване кам нея.двд-то е наи обикновенно,за него нищо немога да кажа сас сигурност.с дискове; двд-rw нетрагват,а дискове двд-ram трагват на компа но само с картина без звук,иначе пробвах всичко и нестава

PowerDVD си пробвал и не става? cool.gif

• Автор

да нестава,всв едно няма запис на дискчето,просто нищо.....

• Автор
PowerDVD си пробвал и не става? cool.gif

някои ще ми даде ли някакав одговор за работата на тази камера

• 1 месец по-късно...

za da se 4etat diskovete na kamerata trqbva parvo da gi finalizira6

MENU-SETUP-FINALIZE-YES

diskovete s razli4ni formati imat razli4ni vazmojnosti

• 6 месеца по-късно...

След като се напълни диска влизаш в menu след това даваш на setup-> FINALIZE -> yes и оставяш камерата в неподвижно състояние.След това компа няма да има проблеми. :)

След като се напълни диска влизаш в menu след това даваш на setup-> FINALIZE -> yes и оставяш камерата в неподвижно състояние.След това компа няма да има проблеми. :angry22:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.