Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с интернета

Featured Replies

Така имам някакъв много гаден проблем.Днес дойде техника от интернета за да ми сложи нов модем,та модема си бачка сичко е на 6 само дето аз нямам нет.Каза ми че проблема е софтуерен или може би ми е изгоряла лан картата.Та сичко по модема си свети самоче сякаш компютъра въобще не е свързан с кабела за нета.Не може да си намери Ип адрес даже.Някакви идеи?Ако не съм дал достатъчно инфо питайте защото аз дори нз как да обесня проблема. sad.gif

Свети ли червено хиксче на мрежовата карта? Или има удивителна?

Обади се на съпорта на глупаците и им кажи да си оправят кашата(това при положение че преди да дойде техника си имал нет)

• Автор

Преди да дойде техника имах нет(беше много бавен,отваряше ми една страница по 2-3 минути),тогава бях с друг модем.Първо дойдоха да видят какъв е проблема и казаха че е от модема.Трябваше да чакам още 2 дена щото сега нямали модем да ми го сменът.И в понеделник дойде един техник който ми го смени,отначало имаше проблеми да тръгне и после светнаха лампите на модема така както би трябвало да светят когато работи нормално и тогава ми се показа това от шотовете по долу.Проблема е че нз дали си е от мене това или те са сгафили нещо.

Почти забравих това да кажа.Момчето дето ми смени модема като видя че няма да стане с мрежовия ми даде един USB кабел и с него стана.Сега имам нет ама с USB кабела.

Се пак искам да знам защо става така.Възможно ли е да ми е изгоряла лан картата?

Това ми показва нета.

93467553vm5.jpg

w1440.png

80912159zo3.jpg

w1440.png

Ето тука е за лан картата.

79207135cf9.jpg

w1440.png

Редактирано от Goones (преглед на промените)

• Автор

А може ли да дадеш линк за темата щото търсих ама нищо не намерих за моя проблем.Надявам се не ставам много нахален.

А може ли да дадеш линк за темата щото търсих ама нищо не намерих за моя проблем.Надявам се не ставам много нахален.

http://www.hotcomm.com/FAQ/FAQ_staticIPXP.asp

• Автор

Мерси за отговора.Ето тази част не мога да я разбера. sad.gif Ако може да ми я разясните на бг за да схвана всичко.

Доколкото съм разбрал първата стъпка е да си напиша някъде(да запомня) Router (Gateway) IP addres, Subnet Mask, IP addresses of your DNS servers?Като последните две всъщност какво представляват?

Choose an IP address, and collect other information needed in order to assign a static IP address to your computer.

1. In your router administration program, find and remember this information:

* Router (Gateway) IP address

* Subnet Mask

* IP addresses of your DNS servers

2. In your router administration program, find an IP address that can be assigned as a static IP. The address:

* Must not be one that might be assigned to someone as a dynamic address.

* Must not be one that has been assigned to another device (often these are the low numbers).

* Must be lower than the range of dynamic addresses.

Редактирано от Goones (преглед на промените)

• Автор

Да но как да си избера такъв Ип адрес?

• Автор

Мерси за отговорите но не се наложи.Оправих го сам,нещо драйвера се беше прецакал въпреки че пишеше че е наред аз го махнах от device manager-а и му дадох scan for hardware changes. :P

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.