Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

32 бит Виста на 64 бит КАК?

Featured Replies

Здравейте,

Как да инсталирам 64 бит Виста като в момента имам 32 бит и не ми позволява.

Еми слагаш диска рестартираш РСто и ще иска!

• Автор
Еми слагаш диска рестартираш РСто и ще иска!

нямам буутващ диск с Виста,разсипах много дискове и не става да запиша.Казаха ми че Виста се инсталирала през BIOS ,но и от там незнам как...

URL Бърнваш ИСОто с Нерото или друга програма и ще става за боотване.

Или с флашла

1. Format the USB flash memory drive to FAT32 file system

Run CMD.EXE and type the following command. Note: This set of commands assumes that the USB flash drive is addressed as ”disk 1″. Double check that by doing a list of the disks (type ”list disk”) before cleaning it).

1. diskpart

2. select disk 1

3. clean

4. create partition primary

5. select partition 1

6. active

7. format fs=fat32

8. assign

9. exit

После моунт с Деамон тоол и копираш всичко от исото и го поставяш на флашката.

Редактирано от piro2004 (преглед на промените)

• Автор

Много дискове разсипах за да направя буутващо двд.Като сложа Вистата през буут диск опцията изписва че файла е по-голям от 2 Гб и ще го направи UDF файл,давам ок и пак нищо

Много дискове разсипах за да направя буутващо двд.Като сложа Вистата през буут диск опцията изписва че файла е по-голям от 2 Гб и ще го направи UDF файл,давам ок и пак нищо

Записва се като образ. Потърси из форума има десетки теми в които това е обяснено!

Абе всички Image на Виста са бутващи бе.То други няма.Това за през БИОС са пълни глупости.Тоя дето ти го е казал по-добре да спре да дава акъл.Теглиш си имейджа на Виста.Печеш го с която си програма си искаш (само задай Burn Image),естествено трябва а е на ДВД.CD BurnerXP е чудесна и е безплатна.Онзи ден пеках една Виста с нея и нямаше проблем.А за UDF съобщението,батка,пекал си Data дискове не Burn Image както трябва да зададеш.

• Автор

Много благодаря за отговорите,записах го като burn image на нерото и си тръгна.Сега я качвам тая пуста 64 бит Виста дано всичко е наред,днес свалих и драйверите.Ще пиша за резултата.....

• Автор

Пак проблеми и то големи...всичко се инсталира и конфигурира зарежда вистата работи около минута и автоматично дава логофф и неиска да зареди после.Машината ми е нов лаптоп и поддържа x64 ,свалих и драйвери от сайта вчера,какво да правя.Да не иска да се активира в рамките на тази минута и затова да се спира като някаква защита......помогнете ми пак моля ви

Пак проблеми и то големи...всичко се инсталира и конфигурира зарежда вистата работи около минута и автоматично дава логофф и неиска да зареди после.Машината ми е нов лаптоп и поддържа x64 ,свалих и драйвери от сайта вчера,какво да правя.Да не иска да се активира в рамките на тази минута и затова да се спира като някаква защита......помогнете ми пак моля ви

Logoff или Restart ?

За активиране ще има специално съобщение което не би пропуснал да забележиш.

пиратските издания на виста, определено не са най-препоръчваното нещо за лаптопи - има повече играчка дори от активацията на Windows 7

пиратските издания на виста, определено не са най-препоръчваното нещо за лаптопи - има повече играчка дори от активацията на Windows 7

off-topic: уби рибата с това изказване..

е звучи смешно, но е истина - активирането на пиратска виста на лаптоп, понякога отнема повече време от активацията на Win7

така че или си стойте с хр на лаптопите, ако нямате под ръка оригинална виста, или се пригответе за безумно търсене на работещ накрайник (или версия на Виста)

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

• Автор

Изписва логоофф,но се и ресетва и излиза екран за грешка и предлага да се пусне с сейв мод или да го зареди нормално,но и така пак не иска да трагне после.Вчера сложих друг рилийз,активирах го и като му дадох ребуут,пак така стана.Май ще го нося в някоя фирма,да му сложат x64 Виста.......

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.