Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

спешно търся съвет за лаптоп до 1300лв

Featured Replies

Търся лаптоп до тази цена (ест. +20-30лв не е проблем). Спрял съм се на няколко модела: 1 2 3 4 5 6. Не съм голям специалист, а има доста тънкости, които смятам за важни и затова се обръщам към вас. Моля дайте ми съвети! От 2 дена разглеждам лаптопи, не се сещам други сайтове с добри оферти, и от всичко което видях се спрях на тези 6 модела! Обръщам се най-вече към хората, които наистина имат големи познания, моля ви разгледайте моделите и напишете кои са най-добрите и кое им е по-доброто, защото има много тънкости както вече казах които играят ключова роля, а и сигурно сте работили с някой от тях... Незнам голяма ли е разликата в моделите които започват с Т2*** и с Т5***, но мисля че е така и за това съм го посочил по долу.

Като някаква по-подробна информация към изискванията ми мога да кажа следното: да е от по-новите модели Т5***, да е поне с 2гб рам (мисля че е напълно достатъчно), и да има поне 200гб хард, като вградените блутут, камера и микрофон са в голям +.

Надявам се да ми помогнете, защото наистина съм много затруднен ;)

Хората, които наистина имат много големи познания не четат форуми и съответно не пишат в тях. Почти. Наред с дългите изисквания добре би било да се драснат два реда за какво е предназначена машинката. Защото ония, дето разбират ги интересува точно това. Изначенията Тхх на мобилните процесори са подобни на десктопите от вида Е2ххх, Е7ххх и т.н. По-малката цифра не означава по-стар модел. Няма поставено изискване за вида ОС, поддържана официално от производителя и дали да е включено легално копие в комплекта.

От изброените шест модела има и с 14.1 инча модел и затова предлагам негов еквивалент по мой вкус - цък. Има чанта, мишка и всичко в комплекта. За 15.4 инчовите предлагам този като в тази модификация не е включена чанта, мишка и камера. С тяхното отделно купуване се покрива максимума на позволените средства. Отделно гласувам за #2 (Acer Extensa 5630 LX.EB40C.008) от изброените шест модела. Успех :P

• Автор
Хората, които наистина имат много големи познания не четат форуми и съответно не пишат в тях. Почти. Наред с дългите изисквания добре би било да се драснат два реда за какво е предназначена машинката. Защото ония, дето разбират ги интересува точно това. Изначенията Тхх на мобилните процесори са подобни на десктопите от вида Е2ххх, Е7ххх и т.н. По-малката цифра не означава по-стар модел. Няма поставено изискване за вида ОС, поддържана официално от производителя и дали да е включено легално копие в комплекта.

От изброените шест модела има и с 14.1 инча модел и затова предлагам негов еквивалент по мой вкус - цък. Има чанта, мишка и всичко в комплекта. За 15.4 инчовите предлагам този като в тази модификация не е включена чанта, мишка и камера. С тяхното отделно купуване се покрива максимума на позволените средства. Отделно гласувам за #2 (Acer Extensa 5630 LX.EB40C.008) от изброените шест модела. Успех :)

Ами да и аз се чудя с този 14.1 инча... мисля че ще е кофти, много по-малък ли е... къв е нз, но мисля че с такъв дисплей не е добър вариант. А иначе машината ще се използва най-вече за работа, естествено от време на време ще разпускам с някои игрички, но нямам в предвид най-новите които искат "майка си и баща си" :) Втория асус който си посочил е с добри характеристики, но нещо не ми харесва дизайна на асуси-те (макар че вмомента пиша от такъв ;) ) А иначе този 1-вия модел който съм посочил също е много добър, но процесора му е малко малък. И аз си мислех за този който ти посочи за най-добър, но долора скочи и казаха и по новините, че като се изчерпат количествата, новите бройки ще ъдат по-скъпи, а този като гледам пише, че ще го получат чак на 10-ти, и сега пише тази цена, но да не стане нещо да го пуснат на по-висока и да се прецакам sad.gif

• Автор

видях го този ама не ми харесва дизайна sad.gif

2.6 Не се толерира практиката на flood – публикуване на едно и също нещо многократно, както и публикуването на голям брой мнения от един потребител едно след друго. За добавяне на информация към предишен пост има бутон "Редактирай" на всеки ваш пост.

iovi

Аз си взех преди няколко часа ето този модел на АСУС. Но цената беше доста под тази изписана в сайта, а именно 1250лв. :rolleyes:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.