Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Липса на Hyper Transport Link В БИОС-а

Featured Replies

Значи ли това,че дъното не става за клок/ MSI K9N Neo F V3 (MS-7369)/.В БИОС-а мога да променям множителя от 5х-х12,FSB-то /по дефолт е 200.9х12/ мога да дърпам нагоре,честотата на паметта на 400-533-667-800/в момента ефективна-800MHz,а реална -400MHz/,а също така и голям избор за "игра" с таймингите.PCIe шината ми е по дефолт на 100MHz,но.....HT просто го няма.В книжката за дъното също никъде не се споменава за НТранспорта/по дефолт-1000МНz/,но затова пък се говори за MSI Dual Core Center и т.нар. D.O.T./Dynamic Overclocking Technology/ и дали между двете има някаква връзка т.е. липсата на НТ с D.O.T.-а.БИОС-а ми е AMIBIOS v.2.1 от август миналата година,от сайта на MSI изтеглих последния/мисля ,че беше от март тази година-v.2.6,където се прави фикс на нестабилността на паметта на 533MHz ,но нищо повече/.Не съм го обновявал,първо нямам флопи,а пък и досега не съм го правил и като знам какви могат да бъдат последствията не бих се наел сам.Също да уточня-за момента нямам намерения да клоквам,а чисто и просто се запознавам с нещата свързани с клока.Не споменах останалите компоненти,а те са:CPU-DualCore AMD Athlon 64 X2, 2400 MHz (12 x 200) 4600+90nm,Windsor,L2 512KB,Чипсет-nVIDIA nForce 560, AMD Hammer,Видеокарта XFX GeForce 8600 GTS/256МБ/675MHz/1458MHz/1008 MHzGDDR3/128 bit,Памет-Power Quotient 2X1GbDDR2-800/не е от най-добрите,но това е/.Благодаря предварително,а ако съм пропуснал нещо вие ще кажете и ще го доуточним.П.П.В CPU и Chipset Feature има само Set Limit CPUID Max Val to 3/Disabled/ и HPET/High Precision Event Timers/-Disabled съответно за чипсета.

• 4 месеца по-късно...
Значи ли това,че дъното не става за клок/ MSI K9N Neo F V3 (MS-7369)/.В БИОС-а мога да променям множителя от 5х-х12,FSB-то /по дефолт е 200.9х12/ мога да дърпам нагоре,честотата на паметта на 400-533-667-800/в момента ефективна-800MHz,а реална -400MHz/,а също така и голям избор за "игра" с таймингите.PCIe шината ми е по дефолт на 100MHz,но.....HT просто го няма.В книжката за дъното също никъде не се споменава за НТранспорта/по дефолт-1000МНz/,но затова пък се говори за MSI Dual Core Center и т.нар. D.O.T./Dynamic Overclocking Technology/ и дали между двете има някаква връзка т.е. липсата на НТ с D.O.T.-а.БИОС-а ми е AMIBIOS v.2.1 от август миналата година,от сайта на MSI изтеглих последния/мисля ,че беше от март тази година-v.2.6,където се прави фикс на нестабилността на паметта на 533MHz ,но нищо повече/.Не съм го обновявал,първо нямам флопи,а пък и досега не съм го правил и като знам какви могат да бъдат последствията не бих се наел сам.Също да уточня-за момента нямам намерения да клоквам,а чисто и просто се запознавам с нещата свързани с клока.Не споменах останалите компоненти,а те са:CPU-DualCore AMD Athlon 64 X2, 2400 MHz (12 x 200) 4600+90nm,Windsor,L2 512KB,Чипсет-nVIDIA nForce 560, AMD Hammer,Видеокарта XFX GeForce 8600 GTS/256МБ/675MHz/1458MHz/1008 MHzGDDR3/128 bit,Памет-Power Quotient 2X1GbDDR2-800/не е от най-добрите,но това е/.Благодаря предварително,а ако съм пропуснал нещо вие ще кажете и ще го доуточним.П.П.В CPU и Chipset Feature има само Set Limit CPUID Max Val to 3/Disabled/ и HPET/High Precision Event Timers/-Disabled съответно за чипсета.
Ами и аз съм с това дъно и си има всичко но флашнах биоса на 2.7,значи има едно лайф ъпдейт в сайта на мси, и от него се флашва лесно под уиндоус,не ти трябва флопи,пускаш да сканира с тая програма и ти дава кой е най новия биос и през нея се флашфа за 30 секунди,стига да не спре тока :P

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.