Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Без звук при Asus P5L-MX

Featured Replies

Здравейте! Преди време бях писъл по въпроса, дълго никой не ми даде отговор, аз се справих малко трудно сам, но сега пак имам същия проблем, а темата явно е махната.....както и да е, за какво става въпрос:

Имам дъно Asus P5L-MX с вградена аудио карта. Вчера си направих чиста инсталация, слагам драйверите от диска (Sundmax) и.....няма звук. Компютърът реално отчита, че има звук - можеш да правиш всякакви настройки и т.н., но през колоните нищо не се чува. Нищо не е мутнато, всичко е ок...привидно. Но звук няма....

Предния път си оправих проблема като просто изтрих драйверите....сега като правя това казва, че няма как да работи без драйвер (което всъщност е по-нормално от това преди....)

Някой има ли идея за какво става въпрос?

Още нещо: компютъра има изход за аудио от пред и отзад. Ако сложиш аудио кабела отпред наполовина - звук се чува, но гадно разбира се....без басове....отзад по същия начин нищо не става.....за мен всичко честно казано е пълна мистерия! Според мен самата програма Soundmax нещо се опитва да пренасочва и пренастройва по неуспешен начин...защото тя уж разпознава колони, слушлки или какво ли не - но в случая не става..... ПОМОЩ!

Редактирано от svetlinko (преглед на промените)

Като имаш съмнения относно драйверите, просто си ги изтегли от сайта на Asus за твоя модел дъно. Виж какво ще се получи и пиши.

И аз имах подобен проблем с ASUS P5KR. Преди да си купя външна звукова карта ползвах вградената и изведнъж ми направи подобен проблем като твоя. Изтрий драйверите и изтегли най - новите които намериш. Както е казъл колегата на сайта на производителя ги има.

• Автор

Мерси много, че се опитахте да ми помогнете. След обстоен анализ се оказа, че има някъв хардуерен проблем с кабалите, които водят към предните изходи за аудио....от което драйверите се шашардисват. Проблемът е решен с 18 лв и поставяне на нова аудио карта......Поне най-бързо стана:rolleyes:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.