Тролове герберски пишат под всяко видео и манипулират Обществото - блокирайте ги от Канала
НЕЩАТА СА МЕКО КАЗАНО СТРЯСКАЩИ!
БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ СПАСЕНА!!!
Цяла нощ дежурят и сутрин рано,вижте ги....така си изкарват стотинките троловете на Герб
Няма да спра, Митьо tres1,да качвам постове срещу Герб-мафиотите ,хората на такива като теб които са на хранилка на Герб!
И не ме заплашвай на лични, защото наистина вече ми писна от заплахи без да има нещо конкретно. Пускам клипове ,както всички други , даже с мои изпхълнения стихове и песни.
Аман от злобари!
Последни 20 регистрирани посетителя
06:49 - rosiela
01:59 - stiraks
A tres1 тук работи категория видеа, като си има гръб тук ясно е ,! Пусне ли се нещо против Борисов и Димитърчо ни засипе с песни от ютуб от 60-те години. А по мене упреци от друг трол на поетеса,че съм копирала клипове ,а ВИЕ кво правите...колко е гнусно !
Няма да си направя друг профили да Ви заработя както мене се опитвате.
"НИЕ НАЙ-МАЙСТОРСКИ СЕ СПРАВЯМЕ С ПАНДЕМИЯТА" - БОЙКО БОРИСОВ
ЗАДКУЛИСИЕ !
ЗАДКУЛИСИЕТО СЕ СПРАВИ С РАЯТА, КАКТО ЩЕ СЕ СПРАВИ И С НЕГО!
Прегледи
Коментара
Добавено
Описание
Тролове герберски пишат под всяко видео и манипулират Обществото - блокирайте ги от Канала
НЕЩАТА СА МЕКО КАЗАНО СТРЯСКАЩИ!
БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ СПАСЕНА!!!
Цяла нощ дежурят и сутрин рано,вижте ги....така си изкарват стотинките троловете на Герб
Няма да спра, Митьо tres1,да качвам постове срещу Герб-мафиотите ,хората на такива като теб които са на хранилка на Герб!
И не ме заплашвай на лични, защото наистина вече ми писна от заплахи без да има нещо конкретно. Пускам клипове ,както всички други , даже с мои изпхълнения стихове и песни.
Аман от злобари!
Последни 20 регистрирани посетителя
06:49 - rosiela
01:59 - stiraks
A tres1 тук работи категория видеа, като си има гръб тук ясно е ,! Пусне ли се нещо против Борисов и Димитърчо ни засипе с песни от ютуб от 60-те години. А по мене упреци от друг трол на поетеса,че съм копирала клипове ,а ВИЕ кво правите...колко е гнусно !
Няма да си направя друг профили да Ви заработя както мене се опитвате.
"НИЕ НАЙ-МАЙСТОРСКИ СЕ СПРАВЯМЕ С ПАНДЕМИЯТА" - БОЙКО БОРИСОВ
ЗАДКУЛИСИЕ !
ЗАДКУЛИСИЕТО СЕ СПРАВИ С РАЯТА, КАКТО ЩЕ СЕ СПРАВИ И С НЕГО!
ЗНАЕТЕ КОИ МУ НАРЕЖДТ КАКВО ДА ПРАВИ.
ПРЕДАТЕЛ, знаете какво заслужават предателите.