Повтарям за тези ,които не могат да четат, че блогът ми тук не е САМО ЗА ПОЕЗИЯ,НЕ СЪМ В
ХУДОЖЕСТВЕН САЙТ, НЕ СЪМ В КАТЕГОРИЯ ПОЕЗИЯ И НЯМАМ ПРЕТЕНЦИИ ДА СЕ НАДПРЕВАРВАМ С
ТЪРГОВЦИ НА ЧУВСТВАТА НАРЕКЛИ СЕ ТВОРЦИ ! И БЕЗ ЗАПЛАХИ НА ЛИЧНИ ,САМО ГОСПОД РАЗПОЛАГА
С ЖИВОТА МИ,КОПУКОВА! И НЕ СЪМ СТРАХЛИВА, НЯМА ДА УМРА КАТО...МИШКА!
rosiela - sekiro, Голямата откачма
22:35
била родена на 16 юни 1953 година и не е никаква плевенчанка, а е от село Бохот, Плевенско.
Луда, догодина след рождения ден може да отпътува при свети Петър на отчет, много са й тежки конфигурациите.
...ами сега, а ?!
sekirata reche da me jeni
Na zkobnata Kopukova
sekirata MERAK
sekirata Zashtoto vse pak toi e muj
sekirata Edna be kopucha
sekirata Mig sled mig ne pada zavetnia hulm
sekirata RK ne si Gospod
СПРИ СЕ , ЖЕНО, ПОНЕ НА ПЪРВА ПРОЛЕТ! РАЗМНОЖИ СЕ...
не завиждай на децата ми!
Повтарям за заблудениет като скарлет..-
НЕ СЪМ МЛАДА И НЕ СЕ ФИШКАМ КАТО ТЯХ
С ПО НАД 10 ПРОФИЛА ТУК!
WONDER ти си скарлет, панацея и още и още ...
Няма ли да се спрете с троловете си с Роса и Постоля?!
sekirata Trugnal mi e Postola da se jeni
Кръчмарка съм била , е и....но имам музикална академия, ха ,ха ...Драскай си от безсилие и злоба,която те разяжда и какво ? Не може да ме спреш няколко сайта не са цял интернет, пък в реала да не говорим!
Ха, ха...колко си злобна...барабар с връзките си!
Освен музикален педагог в две муз.училища -Плевен,Котел, бях и Солистка в Северняшки ансамбъл Плевен като ученичка и по късно, Ансабъл Тракия-Пловдив ,Ансамъл Дружба -Плевен, бях лауреат на пети републикански фестивал за народни хорове като диригент с песента "Лале ли си...."...да продължа ли? Мои ученички са НАРОДНАТА ПЕВИЦА БИНКА ДОБРЕВА И ПОКОЙНАТА РУМЯНА
Прегледи
Коментара
Добавено
Описание
sekirata Kukuvica
Повтарям за тези ,които не могат да четат, че блогът ми тук не е САМО ЗА ПОЕЗИЯ,НЕ СЪМ В
ХУДОЖЕСТВЕН САЙТ, НЕ СЪМ В КАТЕГОРИЯ ПОЕЗИЯ И НЯМАМ ПРЕТЕНЦИИ ДА СЕ НАДПРЕВАРВАМ С
ТЪРГОВЦИ НА ЧУВСТВАТА НАРЕКЛИ СЕ ТВОРЦИ ! И БЕЗ ЗАПЛАХИ НА ЛИЧНИ ,САМО ГОСПОД РАЗПОЛАГА
С ЖИВОТА МИ,КОПУКОВА! И НЕ СЪМ СТРАХЛИВА, НЯМА ДА УМРА КАТО...МИШКА!
rosiela - sekiro, Голямата откачма
22:35
била родена на 16 юни 1953 година и не е никаква плевенчанка, а е от село Бохот, Плевенско.
Луда, догодина след рождения ден може да отпътува при свети Петър на отчет, много са й тежки конфигурациите.
...ами сега, а ?!
sekirata reche da me jeni
Na zkobnata Kopukova
sekirata MERAK
sekirata Zashtoto vse pak toi e muj
sekirata Edna be kopucha
sekirata Mig sled mig ne pada zavetnia hulm
sekirata RK ne si Gospod
СПРИ СЕ , ЖЕНО, ПОНЕ НА ПЪРВА ПРОЛЕТ! РАЗМНОЖИ СЕ...
Повтарям за заблудениет като скарлет..-
НЕ СЪМ МЛАДА И НЕ СЕ ФИШКАМ КАТО ТЯХ
С ПО НАД 10 ПРОФИЛА ТУК!
WONDER ти си скарлет, панацея и още и още ...
Няма ли да се спрете с троловете си с Роса и Постоля?!
sekirata Trugnal mi e Postola da se jeni
Кръчмарка съм била , е и....но имам музикална академия, ха ,ха ...Драскай си от безсилие и злоба,която те разяжда и какво ? Не може да ме спреш няколко сайта не са цял интернет, пък в реала да не говорим!
Ха, ха...колко си злобна...барабар с връзките си!