Путин: Русия изстреля балистична ракета със среден обсег срещу Украйна
„С признания от законодателния орган на Украйна са наградени Бойко Борисов, Кирил Петков и Делян Пеевски за последователната подкрепа на решения относно помощта на Украйна във всичките ѝ измерения след началото на руската пълномащабна война на 24 февруари 2022 г.”, обясняват от посолството.
Пеевски получи медал от Украйна
Медалът за заслуги пред украинския народ, с койтовчера се похвали председателят на "ДПС Ново начало" Делян Пеевски,е даден не само на него, но и на други български парламентаристи като предстои да има и още наградени. Това уточни пред БНР заместник-посланикът на Украйна в България Анна Тертична.
Тя беше попитана какви са мотивите на Украйна да награди именно политика, който е санкциониран за корупция от две държави и обект на протести в страната си.
Мълчание......
Eто товатези ме отвращават-
„аиде ма използваите ги тия ядрени оръжия наи после и вие ше затриете света ама и вашата маша раша ще бъде изтрита до бослената ушанка“
Прегледи
Коментара
Добавено
Описание
Не знам от кое да се страхувам повече. Дали от няколко ядрени взрива, независимо къде и как. Или от броя *лигофрени пишещи
Семейството на Пеевски. @DnevenRed #пеевски #доган #дпс Д.П.е санкциониран от две държави нoтова не минава по ТВ?!
https://www.vbox7.com/play:1a57cb9ef8?pos=relend
Путин: Русия изстреля балистична ракета със среден обсег срещу Украйна
„С признания от законодателния орган на Украйна са наградени Бойко Борисов, Кирил Петков и Делян Пеевски за последователната подкрепа на решения относно помощта на Украйна във всичките ѝ измерения след началото на руската пълномащабна война на 24 февруари 2022 г.”, обясняват от посолството.
Пеевски получи медал от Украйна
Eто това тези ме отвращават-
„аиде ма използваите ги тия ядрени оръжия наи после и вие ше затриете света ама и вашата маша раша ще бъде изтрита до бослената ушанка“