„Ничия земя“: За леля Минка, която прави чудеса (17.02.2024)...........всичко се връща стократно!
Вие Р.К., сте напълно луда и си позволявате да лъжете най-безцеремонно,като се оправдавате ,че други Ви казали туй онуй, за ризница сте ,госпожо путеса чак пък журналист!
всичко се връща стократно ...има кой да Ви накаже ,вашето е назад, но идва.
"СТАРАТАБРАКМААНКА ТРИФОНОВА МНОГО ЛЪЖЕ, НО ЩЕ ИЗЯСНИМ НЕЩАТА Имам много приятели из страната, за разлика отстарата чанта Анкаи като попитах за нея, щото много се натъжих без присъствието й, ми разказаха, че старата дропла била в болница на лечение.
Какви хора може да гледакравата,когато тя е родена на 16 юни 1949 година, лъже, че е 1953 и е на почти 75 години?
Ама как да признае?! Слама яж, дръж кураж, та и бабината!
Обаче вече е тука и е бясна нещо, както обикновено.
И многоме забавлява,милата!"-Р.К.
ВнимавайтеСЪС ЗАБАВЛЕНИЯТАне доказвате, не показвате източниците на информация за мен от някъде си ...това не са просто лъжи и интриги, подсъдимо е ! Особено когато се докаже,че всичко което пишете е лъжи и параноя! А за стиховете Ви -амбалаж цял чувал
има кой да се "погрижи".
Сайтовете които позволяватНАРУШАВАНЕТО НА ТЯХНИТЕ СИ ПРАВИЛА ...си е за тяхна сметка
Умишлено пишете АНКА,защо ли, умните го забелязват и ред други Ваши пропуски .
ВСИЧКО СЕ ДОКАЗВА, КЪДЕТО И КОГАТО МУ ДОДЕ ВРЕМЕТО.
Прегледи
Коментара
Добавено
Описание
„Ничия земя“: За леля Минка, която прави чудеса (17.02.2024)...........всичко се връща стократно!
Вие Р.К., сте напълно луда и си позволявате да лъжете най-безцеремонно,като се оправдавате ,че други Ви казали туй онуй, за ризница сте ,госпожо путеса чак пък журналист!
всичко се връща стократно ...има кой да Ви накаже ,вашето е назад, но идва.
"СТАРАТА БРАКМА АНКА ТРИФОНОВА МНОГО ЛЪЖЕ, НО ЩЕ ИЗЯСНИМ НЕЩАТА Имам много приятели из страната, за разлика от старата чанта Анка и като попитах за нея, щото много се натъжих без присъствието й, ми разказаха, че старата дропла била в болница на лечение.
Какви хора може да гледа кравата, когато тя е родена на 16 юни 1949 година, лъже, че е 1953 и е на почти 75 години?
Ама как да признае?! Слама яж, дръж кураж, та и бабината!
Обаче вече е тука и е бясна нещо, както обикновено.
И много ме забавлява, милата!"-Р.К.
Внимавайте СЪС ЗАБАВЛЕНИЯТА не доказвате, не показвате източниците на информация за мен от някъде си ...това не са просто лъжи и интриги, подсъдимо е ! Особено когато се докаже,че всичко което пишете е лъжи и параноя! А за стиховете Ви -амбалаж цял чувал
има кой да се "погрижи".
Сайтовете които позволяват НАРУШАВАНЕТО НА ТЯХНИТЕ СИ ПРАВИЛА ...си е за тяхна сметка
Умишлено пишете АНКА,защо ли, умните го забелязват и ред други Ваши пропуски .
ВСИЧКО СЕ ДОКАЗВА, КЪДЕТО И КОГАТО МУ ДОДЕ ВРЕМЕТО.