ЗАПАЛИЛ СЪМ ТРОТИНЕТКАТА! РадиоПирати - коментарът на @Martin_Karbowski Мартин Карбовски
Провокиран от днешния инцидент с гръмналата тротинетка на Цветан Недялков от Ку-Ку Бенд,@Martin_Karbowskiзаписа пиратския си коментар за БОКЛУЦИТЕ, с които ни залива пазарът.❓ВТОРО КАЧЕСТВО ХОРА ЛИ СМЕ❓❓ДЪРЖАВА ОТ ТРЕТИЯ СВЯТ ЛИ СМЕ❓Или просто Карбовски остарява и става все по-сензитивен към неправдите⁉️
ЗАПАЛИЛ СЪМ ТРОТИНЕТКАТА! РадиоПирати - коментарът на @Martin_Karbowski Мартин Карбовски
Гръмна тротинетка, домът на китариста на Слави като след бомбардировка (Обзор)
Цветан Недялков: Добре сме, но внимавайте с електрическите тротинетки
Трифонов: Той и синът му имаха най-големия късмет на света. За първи път съм щастлив, че горяха китари
Зареждаща се батерия на тротинетка се взриви и унищожи апартамента на китариста на Слави Трифонов - Цветан Недялков. Инцидентът се случи на столичната ул. “Козлодуй” към 10 часа вчера. Музикантът и синът му оцеляха по чудо.
Беше като в Украйна, каза за “24 часа” Цветан Недялков, който благодари на съдбата, че той и синът му не са пострадали. Професорът от музикалната академия увери, че са живи и здрави и, че причината за инцидента не е в тях.
Прегледи
Коментара
Добавено
Описание
Провокиран от днешния инцидент с гръмналата тротинетка на Цветан Недялков от Ку-Ку Бенд, @Martin_Karbowski записа пиратския си коментар за БОКЛУЦИТЕ, с които ни залива пазарът. ❓ВТОРО КАЧЕСТВО ХОРА ЛИ СМЕ❓ ❓ДЪРЖАВА ОТ ТРЕТИЯ СВЯТ ЛИ СМЕ❓ Или просто Карбовски остарява и става все по-сензитивен към неправдите⁉️
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/14480746
Гръмна тротинетка, домът на китариста на Слави като след бомбардировка (Обзор)
Зареждаща се батерия на тротинетка се взриви и унищожи апартамента на китариста на Слави Трифонов - Цветан Недялков. Инцидентът се случи на столичната ул. “Козлодуй” към 10 часа вчера. Музикантът и синът му оцеляха по чудо.
Беше като в Украйна, каза за “24 часа” Цветан Недялков, който благодари на съдбата, че той и синът му не са пострадали. Професорът от музикалната академия увери, че са живи и здрави и, че причината за инцидента не е в тях.