НЕ ИСКАМ ДА СЪМ ПТИЦА В КЛЕТКА - поезия автор А.Х.Т.sekirata cekupama
Сред природата красива на Родината ни мила
най ми е добре признавам
и най дълго там оставам.
Навън няма как да спя,
а студено стана, зла,
люта зима наближава.
Някой мене поучава
как да живея не сама,
пред компа колко да стоя.
Загриженост не е това,
а вмешателство сега
в живота който ми остава
да доживея,слава
не искам нито пари,
а мир,спокойствие да цари.
За туй мечтая и жадувам
и в сънищата го сънувам.
Не искам да съм птица в клетка!
Нима бъркам нечия сметка?
Свободна искам да живея,
да се смея и да пея!
поезия автор А.Х.Т.sekirata cekupama
ЗАБУЛЕН НЕ ОТ ЕСЕНТА, ЗАБУЛЕН С ФЕРЕДЖЕ,ЧИЕ! Младен ..missana,колко ти плащат да се гавриш с българското ...
"Почерно остриеприплъзва се нощта -
един недефиниран още символ,
преплел се с недосбъдната мечта
и с миналонадничащо сервилно."
Младен не е българин трябваше да се сетя по физиономията му и откъде е , нека си носи греха..изопачава българската реч, думи ,смисъла им и всичко изкривява.Чак пък творец!
О,не ,не е само това. Измества моите стари постове със стихове написани не само в клипове. По тази причина с жалби постоянно се изтриват мои профили КЛИПОВЕ в интернета изобщо и то с помощта на няколкото тук.
2.Убедена съм ,че тази особа има гръб по политическа линия ...а и от т. н .малцинства,които винаги са на първа линия пред нас българите.Няма как да не знаете кой е евреинът и турчинът на който се обляга .
3.Убедена съм,че знаете,че само тя не спазва правилата на форума, а защо ли?
4.Убедена съм, че знаете за заплахите към мен от хора,кои потребители или ... от този сайт и то не само доказано с изтриване на профили мои в целия интернет.Знаете кои са.
5.Убедена съм,че не съм в интереса на сайта дори,но не стоя тук на инат. Познавате ме добре .
6.Убедена съм и в много други неща ,които са Ви известни дори повече отколкото трябва,
но знате ,че РАНО ИЛИ КЪСНО ИСТИНАТА ИЗЛИЗА НАЯВЕ.
НЯМА НИЩО ПОКРИТО. И ЖЕРТВИТЕ -в случая потребителите НЕ СА ВЕЧНО ЖЕРТВИ,РОЛИТЕ СЕ РАЗМЕНЯТ.
Прегледи
Коментара
Добавено
Описание
НЕ ИСКАМ ДА СЪМ ПТИЦА В КЛЕТКА - поезия автор А.Х.Т.sekirata cekupama
Сред природата красива
на Родината ни мила
най ми е добре признавам
и най дълго там оставам.
Навън няма как да спя,
а студено стана, зла,
люта зима наближава.
Някой мене поучава
как да живея не сама,
пред компа колко да стоя.
Загриженост не е това,
а вмешателство сега
в живота който ми остава
да доживея,слава
не искам нито пари,
а мир,спокойствие да цари.
За туй мечтая и жадувам
и в сънищата го сънувам.
Не искам да съм птица в клетка!
Нима бъркам нечия сметка?
Свободна искам да живея,
да се смея и да пея!
поезия автор А.Х.Т.sekirata cekupama
ЗАБУЛЕН НЕ ОТ ЕСЕНТА, ЗАБУЛЕН С ФЕРЕДЖЕ,ЧИЕ! Младен ..missana,колко ти плащат да се гавриш с българското ...
един недефиниран още символ,
преплел се с недосбъдната мечта
и с минало надничащо сервилно."
С поглед на престъпник
и нос на алкохолик,
гаври се с езика ни,
от ВИС ли бе, от ВИК...
ха, ха...?!
КЪМ УПРАВАТА НА САЙТА....обръщам се кратко и ясно
1. Убедена съм,че знаете защо потребителят Копукова пуска безмислени постове и полупразни дори,гони бройката.
О,не ,не е само това. Измества моите стари постове със стихове написани не само в клипове. По тази причина с жалби постоянно се изтриват мои профили КЛИПОВЕ в интернета изобщо и то с помощта на няколкото тук.
2.Убедена съм ,че тази особа има гръб по политическа линия ...а и от т. н .малцинства,които винаги са на първа линия пред нас българите.Няма как да не знаете кой е евреинът и турчинът на който се обляга .
3.Убедена съм,че знаете,че само тя не спазва правилата на форума, а защо ли?
4.Убедена съм, че знаете за заплахите към мен от хора,кои потребители или ... от този сайт и то не само доказано с изтриване на профили мои в целия интернет.Знаете кои са.
5.Убедена съм,че не съм в интереса на сайта дори,но не стоя тук на инат. Познавате ме добре .
6.Убедена съм и в много други неща ,които са Ви известни дори повече отколкото трябва,
но знате ,че РАНО ИЛИ КЪСНО ИСТИНАТА ИЗЛИЗА НАЯВЕ.
НЯМА НИЩО ПОКРИТО. И ЖЕРТВИТЕ -в случая потребителите НЕ СА ВЕЧНО ЖЕРТВИ,РОЛИТЕ СЕ РАЗМЕНЯТ.
А.Х.Т.