Изложението „Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг“ среща бизнеса и младите хора за девета поредна година

0
393
Форумът ще се проведе в София, Пловдив и Варна

На 11 октомври 2018 г., от 10:00 до 18:00 часа, в хотел „Маринела“ ще се проведе кариерният форум „Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг.

За 9 години „Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг“ се доказа като мястото, където фирмите в най-динамично развиващите се браншове в България срещат своите бъдещи колеги, които владеят чужди езици или имат ИТ квалификация.

Откриването на събитието е от 10:00ч., във фоайе пред зала София Гранд на хотел Маринела, София. Там ще присъстват:
  • Светлозар Петров – управител на ДжобТайгър ООД
  • Томислав Дончев – Заместник министър-председател на Р. България
  • Ангел Ангелов – Заместник-главен директор на Главна дирекция „Услуги по заетостта“ към Агенцията по заетостта
  • Представител на Министерство на труда и социалната политика
  • Георги Бачев – Управляващ Директор на LiveArea – Златен спонсор на „Дни на кариерата- ИТ, Телекомуникации и Аутсорсинг“
  • Петър Торнев – Technology Delivery Lead на Accenture Bulgaria – сребърен спонсор на „Дни на кариерата- ИТ, Телекомуникации и Аутсорсинг“
  • Мария Манолова – HR мениджър на Milestone Systems Bulgaria – бронзов спонсори на „Дни на кариерата- ИТ, Телекомуникации и Аутсорсинг“
  • Представител на Teleperformance Greece – бронзов спонсор на „Дни на кариерата- ИТ, Телекомуникации и Аутсорсинг“

Събитието ще събере на едно място студенти и млади специалисти с представители на 92 водещи български и международни компании, които търсят служители и стажанти с умения в областта на информационните технологии, телекомуникациите и аутсорсинг сектора.

Една от основните ползи за работодателите е, че с участието си в кариерно изложение, те си осигуряват достъп до голям брой квалифицирани млади кадри. На специализираното изложение „Дни на кариерата: ИТ, Комуникации, Аутсорсинг“ могат да бъдат открити множество млади експерти и завършващи студенти, които са обучени в подходящи за изложителите специалности и направления.

През годините броят на посетителите расте пропорционално с нарастващия интерес от страна на бизнеса и към момента това е едно от най-очакваните кариерни събития в страната.

След форума в София, събитието продължава на 15 октомври в конгресен център на Пловдивски панаир и на 17 октомври в Rosslyn Dimyat Hotel. Записаните над 110 компании доказват нуждата на бизнеса от правилно подготвени кадри и за поредна година доказват, че двата града се развиват все повече и се нареждат до София като центрове на индустрията.

 „Дни на кариерата“ – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger. Златен спонсор на събитието е LiveArea, сребърен спонсор е Accenture Bulgaria, бронзови спонсори – Milestone Systems Bulgaria и Teleperformance Greece.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари