Екипът разработчици на Skype съобщи, че тестерите вече могат да изтеглят новата версия на Skype, която показва, дали съобщението е прочетено.

Потребителите, използвали най-различни приложения знаят, че това не е нещо особено. Досега Microsoft се занимаваше предимно с промяната на интерфейса на Skype. Едва сега започват да се появяват нови функции, добре познати, например от Telegram и WhatsApp.

Всичко е направено съвсем опростено и лесно за използване, подобно на Facebook Messenger. Когато отсрещната страна прочете вашето съобщение, до текста се появява малък аватар. Тази функционалност е особено полезна в груповите чат сесии. Благодарение на нея вече се вижда кой от включилите се в сесията потребители е прочел съобщението и кой още не е успял да го прочете.

Дадена е възможност за отказ от използването на тази функция. Статуса на съобщенията не се вижда и когато потребителят използва скрития режим.

Обновяването е достъпно за версия 8.2.76 на Skype за Android и iOS. Обновен е и десктоп клиента за Windows, Mac и Linux. В стил на най-добрите си традиции Microsoft не предлага обновяване на UWP клиента. Очаква се това недоразумение бързо да бъде оправено още със следващото обновяване.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

4 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари