Няма акция срещу потребителите на торенти

8
1


“Няма никаква акция срещу масовите потребители, ние така или иначе не можем да влезем във всеки български дом и да приберем компютъра на всяко българско дете, което си източва няколко mp3-ки от мрежата“. Това заяви в предаването “Тази сутрин” зам. директорът на столичното следствие Светослав Василев.

Според него става дума за разследване срещу няколко души, които са разпространили в интернет огромно количество незаконен софтуер и файлове.

Румен Петков нарече проверките, свързани с нарушения на интелектуалната собственост, като ежедневна работа и като нещо, което не може да се определи като акция. Той заяви, че за момента не е нужно да се проверяват частни домове, но трябва да се проверят институциите.

„Аз съм разпоредил проверка в МВР още в петък, воден от съзнанието, че трябва първо да сме наясно със себе си и за съжаление като че ли държавните институции и служители не са съвсем безпристрастни към този тип нарушения. Специално в МВР ще бъда безкомпромисен”, поясни министър Петков.

10x to cyberzorro

8
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
8 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещя коментар
3 Автори на коментарите
fifaohubohuavmMowerhaidukpikaso Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Fifa
Fifa

Както винаги – много шум за нищо 🙂

ohubohu
ohubohu

Свирим „отбой“, а? А защо не помислихте преди да направите демонстрацията и да станете за смях?
Сега да видим дали публично ще бъдат оповестени държавните служители злоупотребили на работното си място!

avm
avm

И в допълнение: Вижте това

Mower
Mower

Е така е видя че цялата помия е при тях и си подвиха опашките.

haidukpikaso
haidukpikaso

:clap:
Дърпайте на воля и сийдвайте по-дълго:cheers:

Spiderm@n
Spiderm@n

Хаха, що имам странното чувство че е чел тоя сайт и коментарите в другите новини засягащи проблема.

GoFry
GoFry

Ползвам БТК IDSL интернет(всъщност ползвам компютърът на един приятел, който работи в офис у дома си и съм му на гости) и ако тегля(не разбирам много от тези работи ) опасно ли е това(с оглед на скорошните акции на Главната Дирекция за Борба с Обикновеният Потребител) и мога ли да се предпазя от проследяване и как точно става?! Предварително ви благодаря за съдействието! А на ГДБОП и всички подобни КОРУМПИРАНИ организации пожелавам ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО неприятен ден!!!

MERI77
MERI77

Какво точно означава „няколко mp3-ки“ според г-н Светослав Василев? 3, 5 или 15 ? И какви ги говори Румен Петков за службите в МВР-нима имат време да теглят?-нали имат много работа.А техните домове ще проверяват ли? Изобщо,отново „българска работа“.Опазиха другите собствености и сега се насочиха към интелектуалната.:speak: :wub: